Új bicikli túrákra. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni jövő tavasszal elkezdeni túrázgatni és ehhez szeretnék egy biciklit vásárolni. Kisebb túrákkal kezdenék, aztán nyáron szeretném a Balatont is körbebiciklizni. Milyen bringát érdemes venni az ilyesfajta túrákhoz? Olyan 60-70 ezer forintot szánnék rá, esetleg 80.2015. szept. 28. 18:15
1/7 anonim válasza:
Használt országúti, fitness, vagy ha néha kis terep is bejátszik, akkor cross/trekking... De ezért a pénzért csak használtat kapsz.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor egy jó fajta új trekking bringa mennyibe fáj? Vagyis mennyiért kaphatok normálisat újan?
2015. szept. 28. 18:25
3/7 anonim válasza:
80 körül már kapsz 1 normálisat.
5/7 A kérdező kommentje:
2015. szept. 28. 21:11
6/7 anonim válasza:
Az alsó sorban lévők alkalmasak arra, amit írtál. De azt tudnod kell, hogy ez a legalja annak, amit túrakerékpárnak nevezünk. Én inkább elmennék a Decathlonba, és megnézném a Hoprider 300H-t. Alu váz, agyadinamó, állítható dőlésű kormányszár, ezek azért lényeges szempontok.
7/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, én a helyedben minimum egy meridát vennék. KTM 150-től van, Cube meg jó ár érték arányban, de az is hasonló árban kezdődik.
A 110-től induló meridákon is még nem kazettás racsni van.
Attól függ, mekkora túrákra akarsz menni, ha szerinted a túra 30-40km maximum, akkor megfelelőek azok is, amikre gondoltál, de ha komolyabb utakra mennél, akkor szánj rá még egy kicsit, és vegyél egy komolyabb gépet kb. 150-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!