Milyen biciklit ajánlotok ilyen árkategóriában?
Sziasztok!
Sajnos jó pár éve ellopták már a biciklimet, ami Mountainbike volt, és masszív. Azóta nem is foglalkozotatott a dolog, viszont szeretnék sportolni, és ez az egy dolog az amit igazán szeretek/szerettem.
Kb. 20-30 ezer Ft-ig keresek biciklit. Ha lehet minél olcsóbban, viszont az olcsó biciklikre meg mind azt mondják, hogy rossz. Használtan se találok nagyon olyat ami jónak tűnik.
Eddig ez volt az egyetlen, ami ugy megfelelne, ehhez hasonlót keresek. (a linken szereplő bicajjal az a gondom, hogy nem Pesten van, és rózsaszín)
A gond az is, hogy eléggé alacsony vagyok, 154 cm, tehát a méretemhez megfelelő kellene, de azok már inkább gyerekbiciklik, ami mintás meg rózsaszín stb.
Kerékpár szaküzletből szívesen vennék, de ott legalább 40 ezer a legolcsóbb bicaj. Auchanos, tescós bicikliket mindenki szídja, így aztán végképp nem tudom, hol vehetnék rendes biciklit.
Betonon használnám, városban, heti többször 1-2 órára. Ugye sok a padka is, tehát jó lenne ha nem esne szét alattam. Ezért is tartok az olcsó kerékpároktól, de még a használtaktól is, hiszen nem szeretném kidobni a pénzt, de sajnos több keretem nincs rá.
városba nem kell ilyen vastag kerék.
azt írd be a jófogás keresőjébe trekking női.
az előbb volt is egy ettől jobb 18ért.
Sehol. Ez egy közlekedési eszköz, vedd tudomásul, hogy drágább lesz. Ennyi.
Vehetsz használtan régi trekkinget 20-30 e. közt, ha a váz hibátlan, kényelmes, akkor jó vétel, kb. még egy húszast ráköltesz és használható is lesz igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!