Milyen szobakerékpárt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Ugye most szép az idő,meg minden,de gondolnom kell a télre is,mert akkor nem igen tudok elmenni biciklizni.Szóval milyen szobakerékpárt ajánlotok,max.35 ezer forintért,már ha egyáltalán ennyiért lehet jót kifogni?17/F2015. aug. 7. 01:44
1/6 anonim válasza:
A lehető legegyszerűbbet a lehető legkevesebb kopó alkatrésszel... Olcsóból én dörzsfékeset vennék, mert az olcsó mágnesfékesnek általában semmi fékereje... Ha használt is belefér, akkor talán kifoghatsz egy olcsóbb spining gépet.
2/6 kovpet válasza:
A mágnesfékes sokkal halkabb, ha ez számít. De amúgy tényleg mindegy.
3/6 anonim válasza:
Úgy fogalmaznék, hogy a fékrendszere halkabb, de általában az ilyen olcsó szobabringák mindig elkezd bennül valami csörögni zörögni, súrlódni nyikorogni, szóval általában lényegtelen, hogy a fékrendszernek magának van e hangja :)
4/6 kovpet válasza:
Én nem így tapasztaltam. Amikor szalagfékesem volt, üvöltetni kellett a tévét, hogy halljam. Most, hogy mágnesfékes van, gyakorlatilag nem számít a hangja, ha nem tekerem, akkor is ugyan annyira kell felhangosítani a tévét, mint ha tekerném.
Pedig ez sem drága cucc, kb annyi volt mint amennyit kérdező ír. Még talán kevesebb is.
5/6 anonim válasza:
Nekem egy robust 40.000ft-s mágnesfékesem van... A boltban nagyon jól nézett ki, meg kényelmesnek tűnt elsőre, meg a pulzusomat is relatíve helyesen mutatta...
Nos a nyerget nem lehet olyan magasra állítani, hogy az 186cm el jó legyen, a féket hiába tekerem maximumra gyakorlatilag 0 a fékerő, tekerés közben pedig úgy kell prdíttatnom a tv-t, hogy az zavarja a szomszédot... Pedig kertesházról van szó :D
6/6 anonim válasza:
Viszont vettem egy dörzsfékes legjobban egy kemping biciklire hasonlító őskori csodát, az sokkal halkabb, legnehezebb fokozaton 100kg-os koromban alig tudtam tekerni még kiállva is :) és az sem elhanyagolható, hogy 3000 ft ért adta el az előző gazdája... Én sokkal inkább ajánlom az ilyen primitív szocikori csodákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!