Igazából semmi durvulás nincs képben, városi illetve könnyebb erdei témára kéne. Klasszikus alap fajta érdekel,szóval ne legyen összteleszkópos,tárcsafék nem fontos, de a fék fogjon rendesen.Ne legyen gagyi,ne essen szét pár hó alatt,de mivel nem kell nagy igényekre, gondolom megfelel valami alapabb dolog is.
27,5-ös kerék a szimpi.
Tudom sokan használtat javasolnak,abba is benne vagyok ha már tudom mit érdemes nézni. Összerakotthoz végképp nem értek....
semmi szükség mtb-re ilyen felhasználásra, csak akadályoz, vegyél cross-t.
2015. júl. 6. 22:28
2/12 A kérdező kommentje:
az miben különbözik az MTB-től? Külsőre tök egyformának tűnnek.Miben akadályozhat az MTB?
2015. júl. 6. 23:01
3/12 anonim válasza:
Geometriája más végülis.
2015. júl. 7. 00:47
4/12 anonim válasza:
Kényelmesebb geometria, kevésbé sportos. A teleszkópja általában 60-80 mm közötti a monti 100-120 mméhez képest. A gumik is keskenyebbek jobb velük aszfalton haladni, nincs akkora ellenállásuk.
2015. júl. 7. 08:07
5/12 A kérdező kommentje:
ez jól hangzik, de akkor ez alkalmas esetleges erdei bringázásra is? nem komoly terepre, de azért ott elöfordulnak ágak kövek, akármik ami kerékgyilkos.
2015. júl. 7. 21:01
6/12 anonim válasza:
lényegében ez a lényege, hogy lehessen vele aszfalton haladni, de könnyű terepen is megállja a helyét...
a gumi gyilkos terep, meg tévhitek ellenére vastagabb gumival is gumigyilkos.
2015. júl. 7. 21:23
7/12 anonim válasza:
A kerék az kerék, egy montin sincs más mint egy crosson. Ha van egy duplafalú felnid, azzal különösebb gondod nem lesz. Külsö gumiból ha nagyon nem szimpatikus ami rajta van, akkor szerezz be egy pár keskenyebb (1,75-ös) Schwalbe Smart Samet, az egy elég jó multifunkciós gumi.
2015. júl. 8. 00:06
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a sok infot:)
2015. júl. 8. 06:26
9/12 Krisz85 válasza:
jól mondták, városban öngyilok MTB al közlekedni, lassú vagy nyűg, ha meg könnyű erdei utakra tévedsz, oda meg bőven elég a cross trekking bringa is, és még haladsz is vele aszfalton, 80 ezer ft nálam az alsó lélekteni határ, ez alatt új bringaként csak KLT-t kapsz / kerékpárnak látszó tárgy/, szóval legalább 120-150 ez költs rá, évente, két évente szervíz és kb 20 évig hű társad lesz ha nem tovább, kolléganőmnek 15 éves Meridája van, hibátlan, csak rendszeresen karbantartott volt, márka mindegy itt, a lényeg a vázméret és a kényelem a hosszú tekerések miatt,
2015. júl. 12. 09:32
10/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm:)
azt amugy honnan tudom meg hogy mekkora váz jó nekem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!