Én 178cm. Magas vagyok. A feleségem 152cm. Milyen méretű kerékpár való nekünk? És milyet ajánlotok sima városi bringázáshoz?
Van szerencsém ismerni a piacon fellelhető utcai kerékpárok zömét.Ha nem szánsz rá százezreket akkor a Neuzer Nelson-t ajánlom,az idei változat ár-érték arányban elég jó választásnak tűnik.Neked egy közepesen magas vázat a nejednek meg a legkisebbet ami kapható.
Dizájn és festés terén a Neuzer idén nagyot lépett előre,az alkatrészek minőségével meg eddig sem volt baj.
Százból kijön a kettő ha nem akarod nagyon felcsicsázni őket.
A Neuzer sokkal jobb mint a Csepel ezt bizton állíthatom.Mindkettőt napi rendszerességgel szerelem.A Neuzernek rengeteg típusa van,én azt ajánlottam ami szerintem nektek megfelelne.Nem a néhány évvel ezelőtti állapotokat kell nézni hanem a jelent.
A Csepelnek a monoblokk,a hajtómű és a fékrendszer a gyengéje.Előnye a teljes felszereltség,de ez az árán is meglátszik.Ha egy bringa nincs felszerelve akkor te döntheted el,hogy miket akarsz rá.Ez szerintem előny.
Az utóbbi években sokat fejlődött a Neuzer, ahhoz képest, hogy hol voltak 5-6 évvel ezelőtt színvonal tekintetében. Ár/érték arányban a hazai márkák között a legjobb, és több ismerősöm is állítja, hogy megbízhatóak. Az össztelós gépei mind a Schwinn-Csepelnek és mind a Neuzernek felejthetőek, de a merev vázas, első teleszkóposak nagyon is jók.
A Neuzer Nelson egy mountain bike, és a köpenyei egyáltalán nem aszfaltra valók, ezért inkább a trekking változatát, a Neuzer Cross Nelsont javasolom. 100 ezer forintból két példány biztosan ki fog jönni, de még a KRESZ által előírt kötelező kiegészítőkre is költenetek kell pluszban, ez 10000 forint körülbelül, ha a kerékpárüzletekben kapható legolcsóbbakat veszitek meg.
Ha kell még további tanács a kiegészítőkkel kapcsolatban, akkor szívesen adok!
Én nem szólok bele, hogy milyen fajtát vegyél. A méret szerintem a te esetedben: 28" -os (a kerék mérete)
a feleségednek: 26" -os
Én méretben ezt ajánlom, ha valaki nem ért egyet írjon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!