Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Fiúk! Vonzó, ha egy lány...

Fiúk! Vonzó, ha egy lány hegyikerékpározik?

Figyelt kérdés

2015. aug. 3. 17:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Mások nevében nem nyilatkozhatok, de nem tartom magam hisztisnek :D
2015. aug. 3. 21:54
 12/24 anonim ***** válasza:

Legyen jó segge, engem az vonz XD

Amugy komolyan: nem szeretem ezt a manapság divatos csont es bor anorexiás plazacicakat, nem baj ha bírja a strapat es nem finnyaskodik minden megerőltető dolognal.

2015. aug. 3. 21:55
 13/24 A kérdező kommentje:
:D köszi a válaszokat! :)
2015. aug. 3. 22:02
 14/24 Alex Fly ***** válasza:
100%
A bringás csajok a legszebbek, ez köztudott...
2015. aug. 4. 02:00
 15/24 anonim ***** válasza:
A lányokat szeretem, a downhill-t szeretem... Nekem bejön.
2015. aug. 4. 02:24
 16/24 Krisz85 ***** válasza:
attól szexis ha jól csinálja és nem ronda mint a bűn, amúgy meg ha csak azért bringázik hogy másnak imponáljon hamar fel fogja adni, az egyik legstrapásabb sport, csak azok bírják hosszú távon akik valóban komolyan gondolják és élvezik is csinálni az összes járulékos sz*rsággal együtt...
2015. aug. 4. 07:05
 17/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Egyetértek Krisz85 :)

2015. aug. 4. 08:04
 18/24 Wadmalac ***** válasza:
100%
Mindegy, csak bringás legyen. Vagy minimum fogja fel, hogy a bringázás nem sima unaloműző hétvégi hobbi, hanem életforma. Volt már barátnőm féltékeny a biciklimre, még egy olyat köszönöm, nem kérek.
2015. aug. 5. 09:02
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem embere válogatja. Nekem például lehet ,hogy az lenne mert én is "hegyikerékpáros" vagyok, és jó ha együtt lehet kint tekerni az erdőkben, ráadásul mindketten élvezzük is. :)

Aki nem kerékpáros vagy nem szereti a sportokat annak mindegy szerintem. Esetleg neked lehet az az zavaró ,hogy a párod sosem tart veled stb.

2015. aug. 5. 10:21
 20/24 A kérdező kommentje:

Igen, én is emiatt szeretem a kerékpáros fiúkat. :)

Köszi a válaszokat! :)

2015. aug. 5. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!