Fiúk! Vonzó, ha egy lány hegyikerékpározik?
Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 17:30
1/24 anonim válasza:
az a vonzó, ha van ennyi önbizalma, hogy nem kér megerősítést minden megmozdulásához.
2/24 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, pont azért teszek így. Kíváncsiságból nem lehet kiírni kérdést? :D
2015. aug. 3. 17:42
3/24 anonim válasza:
Biztos sok pasi felvinné a csúcsra :D
4/24 vfrtom válasza:
Nem , kizárt. Sportol, bevállalós, nem valószínű, hogy hisztis lenne. ÁÁÁÁÁÁÁHHHHH dehogy.
5/24 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit csinál, ez nem mond el semmit sem róla. Ettől még lehet egy ostoba, kényes, hisztis pcsa. Vagy normális is lehet... nem derül ki ennyiből.
6/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2015. aug. 3. 18:38
7/24 vfrtom válasza:
Mondjuk számomra egy extrémsportoló nem kifejezetten tűnik hisztisnek. Az első néhány esés után feladta volna. Ott meg kap szerintem.
8/24 A kérdező kommentje:
Nos, igen. Ezt nagyon jól látod... :D
2015. aug. 3. 18:52
9/24 anonim válasza:
lehet kettős élete van.a sportban erős,de amugy meg hisztis
10/24 anonim válasza:
hogy a kérdésre válaszoljak,igen.lehet benne vonzo. előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!