Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 16 eves lány vagyok es downhil...

16 eves lány vagyok es downhillezni szeretnek. Hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok pénzzel, ha nincs 200-300 ezred rá legalább, felejtsd el.
2015. ápr. 9. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vagy gazdag, és kezdetnek csak ki akarod próbálni ,hogy milyen érzés nehezebb terepen nagyobb sebességgel száguldani akkor érdemes lehet egy trail kerékpárt vagy egy félig meddig dirt kerékpárt beszerezni. ezek merev farúak, a dirt (és XC is) jellemzően 100mm első rugóúttal rendelkezik, a trail bringa 120-150mm, de nehéz elválasztani pusztán ezek alapján.

A lényeg: Kezdj el terepkerékpározni, úgysem lehet egyből a DH pályán csapatni mindenféle tapasztalat nélkül.

2015. ápr. 9. 18:18
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Építhetsz is

rengeteg dolgot lehet választani

ha csak dhznál vele egyértelműen össztelósat vegyél duplavállas telóval egyben mar olyan 150 felett lehet kapni.

ha másra is használnád (mint én) akkor merevvázasat vegyél és (szerintem) szimplavállas telót tegyél bele.

felninek nagyon jók pl a mavic felnii 10k érz már van jó. Agyak: novatec. Olcsó és jó. Iparisat, átütőtengelyeset vegyél. Hidraulikus tárcsafékek kellenek Pl az avid nagyon jó. Ott van a liryk vagy a code modellje. igazából csak akkor érdemes elkezdeni ha már tudsz valamit biciklivel és van rá pénzed is. Sokszor eléggé bevállalósnak kell lenni a pályán. Védő nélkül ne kezdj nekk egy új fullface sisak min 40k. kell még boka térd és sípcsontvédő is(fuse combo a legjobb) és egy protetor dzseki sem árt.

ezzel már el tudsz indulni ha kérdésed van ìrj

2015. ápr. 10. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy kis megjegyzés az előző válaszolóhoz:

Az avid fékek azért annyira nem jók, szerintem egy Shimanoval jobban járna (pl. Zee vagy Saint, de akár nem tkifejezetten extrém felhasználásra tervezett SLX is jó). Az avidról én nem hallottam/olvastam mostanában annyira jó kritikákat.

Fullface bukó azért van 40 alatt is, jó minőségű...

Megjegyezném ,hogy én inkább XC/Trail vonalon vagyok, és Shimano illetve Formula fékeket használok. A formula jó, de nem javaslom mert alkatrészt szinte lehetetlen hozzá szerezni. És elég jó féknek tartom, de drága...

Abban egyetértek, én is azt írtam fentebb hogy merevfarú + szimpla teló.

Ha meg eltökélt szándékod a DH, és nincs kompromisszum akkor nézz szét a testbike.hu oldalon a vélemények között stb. ,hogy el tudd dönteni milyen kerékpár kell neked, gyártó készít jobb DH gépeket elérhető áron stb.

2015. ápr. 10. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
ha mázlid van akkor használt bringát is kifoghatsz 3-400K körül.de azokat azért néz(es)d át jó alaposan nehogy valami sz-art sózzanak rád.
2015. ápr. 21. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!