Kerékpárosok! Szerintetek gáz, ha egy MTB sisakot viselek hétköznapi és túrázási célra?
#9: akkor most, több mint 30 évnyi tekeréssel a hátam mögött kell rájönnöm arra, hogy nem vagyok kerékpáros...
És ráadásul nagyszüleim, akik végigtekerték egész életüket, szintén nem voltak kerékpárosok. Sőt az a pár millió/pár milliárd ember, akik világszerte napi szinten kerékpárral bonyolítják közlekedésüket, illetve az elmúlt száz évben tették ugyanezt, szintén nem azok. Kizárólag az a pár ezer ember tekinthető kerékpárosnak, aki a kerékpárossisakok elterjedése óta, a félelemkampány hatására képtelenek fejvédő nélkül kerékpárral közlekedni.
Köszönöm, ma is tanultam valamit...
Kiegészítés: a sisaknál hasznosabb és jóval fontosabb egy jó szemüveg. Érdekes módon azt mégsem reklámozzák annyira, mint a sisakot -és nemis indulnak belőle akkora flamewarok. Vagy a kesztyűviselésről...
Kedves sisakkampányharcosainknak talán ezen is el kellene gondolkodniuk, hogy vajon miért...
Alex Fly
az én szememben biztos nem vagy az, és még vagyunk így páran, mi boldog kevesek, akik bringásnak nevezhetjük magunkat.
majd ha 40 es átlagot mész napi szinten lehet rájössz hogy fontos, nem kívánom Neked, hogy nyalj egyet 25 km/h val is akár sisak nélkül, volt akinek sikerült már a profi mezőnyben is, ott is maradt....., ma még élne, Őt vigasztald ősapáink kerékpáros szokásaival...
Zoligyerek.
Nem kell állat módjára tekerni, nem kell gyorsan menni ahhoz, hogy eless. Elég egy kiszaladó gyerek, vagy kutya. Te meg röptödben elfelejted elengedni a kormányt és fejre érkezel. mondjuk a járdaszegélyre. Aztán vagy megúszod, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!