Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 220-ért újonnan full Sora...

220-ért újonnan full Sora felszereltség+karbon villa megéri?

Figyelt kérdés

2015. júl. 5. 13:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen pontosan?
2015. júl. 5. 13:37
 2/9 A kérdező kommentje:

Konkrétan ez

[link]

2015. júl. 5. 14:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Első outinak, nem verseny célú felhasználásra.
2015. júl. 5. 14:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem rossz, de még egy kicsit ha spórolsz rá, itt van egy 105-ös szettes rose, szerintem ez nagyon megéri, és 8 kiló alatt van.

[link]

2015. júl. 5. 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, bár keveset írtál, hogy konkrétabban mire kéne, hány éves vagy, ilyesmi.

Ha úgy általában véve sok pénzed van akkor vedd meg nyugodtan, ha esetleg nem jön be, majd veszel jobbat.

De ha a _megéri_ az elsődleges szempont, akkor én vennék egy 60-80 ezres régi jó állapotú acélvázasat, azt hajtanád egy-két szezont, amíg megkeményedsz, és rájössz, hogy miért éri meg a drágább bringa, és lehet, hogy találsz egy készletsöprő akcióban egy 105-ös szettel szereltet 300 ezerért.

2015. júl. 5. 15:06
 6/9 A kérdező kommentje:

25 éves vagyok, második bringának (és első outinak) kéne, inkább túrázásra, de ha úgy adódik, hogy tartanak a környéken akkor versenyen is előfordulnék vele, leginkább csak részvétel miatt.

Agyon nem hajtanám, inkább MTB a fő profilom, épp ezért az outis felszerelések közötti minőségbeli különbségekről nem sok fingom van. Igazából az elvárásom mindössze annyi, hogy átlagos használattól ne essen szét és ne kelljen kéthetente utánaállítgatni.

Amúgy ott ahol ezt kinéztem van 290-ért egy 105-ös szettes Merida is, csak nem vagyok biztos benne, hogy ilyen elvárások mellé szükségem van-e rá. Az a +70ezer nem vág földhöz, de azért nekem sem a fán terem.

2015. júl. 5. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
29%
Vedd meg, nemkell neked 105 ös,azt a 70k t eltudod másra is költeni, pl,hogy testreszabd a bringád,vagy felszerelés, én úgy gondolkodtam,hogy van 1000 eum és abba férjen bele egy 4x es dirt ami nem esik szét,viszonylag könnyű és ne kelljen hetente szervizelni,+full face,és armour.
2015. júl. 5. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:

én most vettem meg életem első outiját egy 90" es évek elejei bianchi caurus-t full shimano 500ex szettel van szerelve, mikor ránéztem a hírdetésben lévő képekre azt hittem hülyét hapok, semmi kopás nincs a hajtásrendszeren, max egypár száz km lehet benne, csak koszos volt iszonyatosan... lepucoltam meg átzsíroztam kívül belül mindent, és most nagyon pozitív jelzéseket kapok rá outis haveroktól... jah, 45000ft volt a bringa...

220 ért alig használtan már ki lehet fogni ultegra szettel szerelt paripákat is, én soráért nem adnék ennyi pénzt...

2015. júl. 5. 22:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Végül arra jutottam, hogy következő hónapig még spórolok a 105-ösre, ha addig neadjisten elviszik, akkor meg várok év végi akciókig.

Használtan nem akarok venni, egyrészt mert egyszer már nagyon alászaladtam egy pöpecnek kinéző használtnak, másrészt meg a retró kinézet őszintén szólva nem tetszik. Újabb bringákat meg nem adnak annyival olcsóbbért, hogy annyira megérje.

Tudom, hogy mi a különbség gagyi és felső kategória között, montinál váltottam már Altus felszereltségről Deore XT-re.

A Során azért gondolkodtam el, mert mikor utánaolvasgattam, akkor kiderült, hogy ami ezen van Sora azt három éve még Tiagrának hívták.

2015. júl. 8. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!