Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ezek közül melyik kerékpár...

Ezek közül melyik kerékpár való downhill-re: MERIDA 2014 ONE SIXTY 1 (méret:26) vagy a Merida '13 UMF Freddy 1 (méret:26)? A merida one sixty a bikefun weboldalán található. A merida umf freddy az ebike weboldalántalálható meg.

Figyelt kérdés

#kerékpár-sport-downhill-hegyikerékpár
2015. jún. 22. 18:31
 1/2 anonim ***** válasza:
A One Sixty inkább enduro, a Freddy meg freeride. Bár hazai körülmények között mindkettő alkalmas kezdő DH-ra, főleg a második.
2015. jún. 22. 22:40
 2/2 anonim válasza:
Én személy szerint a Freddyt ajánlom. Versenyeztem downhillen láttam bicikliket, viszont a One sixty inkább enduró típus és magas is dh-ra, ellenben a Freddy1-el, hiába, hogy freeride váz, de dh-ra első osztályú egy jó villával. De ha még esetleg egy kis pénzt hozzáteszel akkor egy Freddy Teamet, az még annál is strapabíróbb váz.
2015. jún. 23. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!