Fixie örökhajtás nélkül?
Figyelt kérdés
Lehetséges? Nem rajongok az állandó tekerésért, azonban a fixik formája nagyon tetszik. Szolid és szép.. :D
Szóval a kérdés, lehet belőle sima átlagos kerékpárt varázsolni?
2015. jún. 21. 18:46
2/17 anonim válasza:
az ilyen kérdésektől kapok agy**szt... a fixi attól fixi, hogy nem racsnis... teszel rá egy racsnit, vagy egy olyan agyat, amire lehet racsnis fogast tenni és máris sima ss...
3/17 anonim válasza:
Én meg kérek egy sört, de ne legyen benne maláta, komló és víz.
4/17 anonim válasza:
Teszel rá egy egysebességes racsnit és kész.
5/17 A kérdező kommentje:
Muhaha :D Vártam az ilyen válaszokat. Nem vagyok mindenben szakértő elnézést..
2015. jún. 21. 19:51
6/17 anonim válasza:
"Fixie örökhajtás nélkül?" az olyan mint az onkielegites (szex, partner nelkul) :)))
7/17 anonim válasza:
szedd le egy single speedről a fékeket, és usgyi neki a forgalomnak :DD
8/17 anonim válasza:
Ezek szerint te egy kinézetben fixire hasonlító biciklit szeretnél, de szabadonfutósat. Ezt úgy hívják, hogy egysebességes, azaz single speed, röviden ss. Erre értelemszerűen két fék kell.
9/17 A kérdező kommentje:
Igen :D Köszönöm a válaszokat.
Melyik éri meg jobban egy Csepel Royal 3* vagy egy innen onnan összerakott gép?
2015. jún. 22. 23:00
10/17 anonim válasza:
Hát ha ennyire vagy képben, akkor ne állj neki összerakni, keress fel egy jó kerékpárboltot/szervizt és vegyél náluk vagy rakjatok össze az igényeidnek megfelelően egyet. Gondolom te vagy a múltkori, aki nagyvárosba kerül tanulni és egyből fixit akar, mert az olyan életérzéses dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!