Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha 60-70 km-t gond nélkül...

Ha 60-70 km-t gond nélkül letekerek akkor elvileg a 100 is simán menni fog?

Figyelt kérdés
Vagy négyzetesen fárad az ember?
2015. jún. 7. 21:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
Kb. ennyit tudok én is,viszont a 100 már nekem sok lenne.Igaz nem is vagyok nagyon edzett.
2015. jún. 7. 21:32
 2/11 A kérdező kommentje:
én se vagyok edzett de tegnap mentünk 67-et és nem fáradtam el a végére.
2015. jún. 7. 21:33
 3/11 anonim ***** válasza:
legrosszabb esetben megálltok pihenni, nem árt szőlőcukrot meg valami fehérjeforrást vinni. esetleg víz helyett izotóniás italt
2015. jún. 7. 21:47
 4/11 A kérdező kommentje:
izotóniás ital? az mi vagy miér tjó?
2015. jún. 7. 22:29
 5/11 anonim ***** válasza:
pótolja az izzadtság által elvesztett elektrolitokat.
2015. jún. 7. 23:02
 6/11 A kérdező kommentje:
és hol lehet olyat venni? :D melyiket ajánlod?
2015. jún. 7. 23:24
 7/11 anonim válasza:

Én nem sok izotóniást próbáltam, szám szerint kettőt. Bio-teches, por formában. Nagyon ízlett, majd vettem egy decathlonban kapható szutykot (nem tudom a nevét), ami folyékony sűrítmény, az ihatatlan volt.

Ezután vettem bioteches sűrítményt, amivel olcsóbban jövök ki, kicsit féltem hogy suar lesz, de az is nagyon bejött, szóval én ezt ajánlom, finom, szomjoltó és hatásos.

2015. jún. 8. 01:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha izotóniás italt nem tudsz beszerezni, vigyél narancslevet. Én egy 7 dl-es kulacsban szoktam vinni a narancslevet, és egy másik 5 dl-es kulacsban a két-háromszorosára hígítom vízzel, a közkutak vizét használva. Minél melegebb van, annál hígabbra, 30 fokban már a háromszorosára vagy még jobban. Picit meg is szoktam sózni, nem tudom, tényleg használ-e vagy csak a hit. Egy kicsi csipet sót teszek a hétdecisbe (tehát hígítás előtt). Sokkal jobb, mint a sima víz, gondolom az izotóniás még jobb.

Amire nekem még figyelni kell, az az, hogy eleget igyak. Az óránként fél liter vált be, ez alatt pár óra után hirtelen elfáradok, nem is tudom, mi bajom (szomjúságot nem érzek), aztán eszembe jut, hogy hopp, nem ittam eleget. De ehhez az óránként fél literhez már figyelnem kell, magától nem gurul le annyi.

2015. jún. 8. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:

az izotóniás ital hatalmas nagy biznisz, valójában édesített sózott víz.

én 1.5 literbe szoktam tenni 1 kávéskanál sót, és belefacsarok egy narancsot.

azért jó az izotóniás ital, mert főleg ebben a dög melegben izzadunk mint a ló, távoznak az elektrolitok, és ha nem pótoljuk őket, annak vízmérgezés is lehet könnyen a vége. tudom elsőre nagyon hülyén hangzik a vízmérgezés, de nyugodtan googlizzatok rá.

2015. jún. 8. 23:34
 10/11 anonim válasza:

"Ha 60-70 km-t gond nélkül letekerek akkor elvileg a 100 is simán menni fog?"

Igen.

Egyedül csak arra kell figyelni hogy rendesen egyél-igyál közben, és ne erőlted túl magad. Akkor van probléma ha "lemerül az aksi" azaz kifogysz a szénhidrátokból mert nem vettél be kalóriát időben.

2015. jún. 13. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!