Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Békásmegyerről milyen útvonala...

Békásmegyerről milyen útvonalat ajánlanál országútizni?

Figyelt kérdés
Sík 90km, amire készülnék, de ha jól tudom a 2-es úton tilos tekerni, a 10-es úton szintén, igazából csak a 11-esen tekerek, néhá átmegyek pilisszentlászlón, a dombon, de alapjáraton sík kellene. Más utat nem ismerek.

2015. jún. 20. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Esztergom oda-vissza? Mondjuk szerintem az több mint 90, de akkor mondjuk csak menj domosig. :)
2015. jún. 20. 21:46
 2/7 A kérdező kommentje:
ha búbánatvölgyig megyek az ~90, igaz onnan már nem nagy történet esztergomig menni. csak eléggé csökkent a motivációm mivel egyfolytában ugyanazon az úton megyek (11-es)
2015. jún. 20. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Mehetsz Budakalasz felol Szentendreig, egy kicsit tovabb a "megszokott utadon" Tahitotfaluig, ott at a hidon es egyenesen atgurulni a vaci kompig (komp) es vegul a tuloldalon hazaklampirozni. Szoktam ilyen koroket menni, ha mar en is unom a 11-t.

Amugy a pesti oldalon is egesz jo a bringasut a Duna vonalaban, Szodligettol pedig egyesz Szobig egesz jo kirandulas.

Vegul pedig ha orszagutis vagy, hat a hegyekkel is meg kell tudnod birkozni es Esztergomot Pomaz-Dobogokovon keresztul illene teljesiteni :)

2015. jún. 21. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
De mehetsz a Becsi utrol Solymar fele is, majd Hidegkut-Huvosvolgy es a "moszkvanal" mar ott is vagy a Dunaparton, ahonnan mar nincs messze hazaig.
2015. jún. 21. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:
A 2-es úton már 2 hónapja nem tilos a kerékpározás. A BringaZóna kezdeményezés harcolta ki. Hamarosan a 10-esen is lehet majd újra tekerni. A Közút már ígéretet tett rá. A 11-esen viszont még mindig sok tiltott szakasz van és ott rendszeresen bírságolnak is, a 2-esen korábban sem tették. Szentendrén belül hamarosan meg fog szűnni a tiltás. Ezért már 2 éve harcolunk.
2015. jún. 21. 22:41
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az útvonalakat, egyenként bejárom őket. 2-esen igaz már egy ideje nem voltam, de amikor próbáltam menni 10-esen, kilóméterenként kint volt a tábla szóval egy idő után inkább hazasompolyogtam, ezek szerint ha ott megyek most, akkor még megbüntethetnek vagy nem komoly?
2015. jún. 21. 22:55
 7/7 A kérdező kommentje:
A szentendrei tiltás megszüntetése háháááááá. Tudtam, hogy egyszer eljön ez a nap!
2015. jún. 21. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!