Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 100kg al országútizni?

100kg al országútizni?

Figyelt kérdés
Egy tíz éve pénz hiány miatt abbahagytam, de most szeretnék elkezdeni újra, de valahogy elértem a 100kgot... Most szerintem veszek valami használt kecskét 60-80körül, de vajon bírják ezek a gépek ezt a súlyt?

2015. ápr. 22. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Inkább kezdd újra egy trekkinggel, az jobban bírja és viszonylag gyors is.

Ha a súlyod normalizálódott, visszatérhetsz a kecskéhez.

2015. ápr. 22. 11:27
 2/8 anonim ***** válasza:
WADMALAC nevu felhasznalo,120 mazsa es uotizik.
2015. ápr. 22. 12:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100 kilót simán bír egy bicaj, az egyetlen kritikus pont talán a fék lehet. Mindenképpen próbáld ki lejtőnek lefelé, hogy meg tud-e fogni rendesen.
2015. ápr. 22. 14:08
 4/8 anonim ***** válasza:
nem feltétlen, mert van egy csomó köpeny, pl, aminél meg van határozva a terhelés, max 75 kilóban. egy mázsával is ráülhetsz, csak ne picsogj, hogy szétkopik néhány nap alatt..
2015. ápr. 22. 16:38
 5/8 anonim ***** válasza:
A váz bírni fogja. Én inkább a kerék miatt aggódnék, ha az ócska, vagy éppen túl van optimalizálva, akkor nem fogja bírni. De akkor abból veszel újat, ha elnyűtted. Hajrá, az első lépés a legnehezebb.
2015. ápr. 22. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Iserosom 150kgval outizik.

Minden ut 1kullo neki. :)

2015. ápr. 23. 05:29
 7/8 A kérdező kommentje:
Én a váz miatt aggódnék, kerékre meg megvannak az igényeim és tudásom is, a kerék kibír az sima ügy. Csak a ropi váz ami megijeszt.
2015. ápr. 23. 07:59
 8/8 Wadmalac ***** válasza:

"WADMALAC nevu felhasznalo,120 mazsa es uotizik."

Sajnos egyelőre nem eleget ahhoz, hogy visszanyerjem a 90-es versenysúlyomat.

De a bringa gond nélkül bírja.

Jó minőségű, lehetőleg aero profilú felnik (azok jobban bírják a radiális terhelést, mint a laposak), jó minőségű (DT például) küllők, tökéletes, kiegyenlített centrírozás, hozzá egy jó, masszív váz (minimum CrMo, de oldalmerevség érdekében, főleg nyeregből kiállva tekerésnél inkább alu, sima acél, hi-ten, karbon nem ide való).

Egy jól összerakott országúti 200 kilóval is vidáman teljesítene.

Ja, és gumikat mindig tartsd előírt nyomástartomány tetején, különben úton-útfélen defektelni fogsz.

2015. ápr. 23. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!