3 liter bor elfogyasztása után mire kell figyelni/ügyelni kerékpározáskor?
Figyelt kérdés
Van valami bevált tippetek ?2015. jún. 12. 16:46
1/7 anonim válasza:
Hogy fel tudj szállni a biciklire!
3/7 A kérdező kommentje:
ez a kép mindent vitt,köszönöm :D
2015. jún. 12. 17:37
4/7 anonim válasza:
Nem vagyok boros, de 7-8üveg sör és két feles unikum után még lazán haza szoktam tekerni haveromtól 5km-t
5/7 anonim válasza:
3liter bor mennyisegileg megfelel 6uveg sornek, ami ugye fel rekesz sor ... raadaskent alkoholugyileg is van nagyjabol egy 3-as szorzo a bor javara, tehat 3 liter bor nagyjabol megfelel 1,5 rekesz sor hatasaval.
Naszoval en csak arra gondoltam, hogy 3liter bor utan ugyan olyen kepes lennek bringazni mint masfel rekesz sor utan, tehat semennyire.
6/7 anonim válasza:
amúgy minek kell meginni 3 liter bort...?
7/7 anonim válasza:
Igen, az a bevált tipp, hogy legyen annyi önuralmad, hogy ha érzed, hogy nem tudsz biztonságosan közlekedni, akkor szépen tolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!