Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Első-hátsó fényvisszaverő...

Első-hátsó fényvisszaverő prizmát mennyire veszik komolyan a sünök?

Figyelt kérdés
minden másom van, de szerintem kevés rondább és feleslegesebb dolog van ezeknél a fényvisszaverő műanyag szaaroknál, nem visz rá a lélek, hogy az outimra rábiggyeszem. Bár már kerestem ebből is szolidat, de nem találtam normálisat.
2015. máj. 30. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mint mindent az országban. Évekig a kutya sem foglalkozik vele, aztán jön valami razzia, és mindenkit megvágnak miatta (egyébként szoktak miatta kötekedni, de simán lehet, hogy valaki meg évek óta nem találkozott olyan rendőrrel, aki szóvá tette volna)
2015. máj. 30. 21:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
attól függ hol.... Budapesten már büntettek meg csengő hiány miatt, de vidéken még soha egy rendőr meg sem állított bringával soha.. egy alkalmat leszámítva, de akkor meg tilosban jártam.
2015. máj. 30. 21:17
 3/7 Alex Fly ***** válasza:
100%
A hátsó lámpák túlnyomó többsége tartalmaz fényvisszaverőt, tehát a hátsó prizmával már nem szükséges külön foglalkozni. Első esetén már nem annyira elterjedt. Ha nem ilyen a lámpád, akor nem úszod meg a prizma felszerelését. Személy szerint a műanyag vackok helyett inkább egy pár centis fényvisszaverő matricát ajánlok, jobb kerékpárosboltokban pár forintért kapsz mind piros, mind fehér színben. Homlokcsőre, villára ragasztva a feladatát tökéletesen ellátja, egyébként szinte észrevehetetlen és nem ront a kinézeten.
2015. máj. 31. 07:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Kerékpár?

Igen.

Részt veszel a közúti közlekedésben?

Igen.

Vonatkoznak rád az előírások?

Igen.

A Kresz taglalja az egyéni esztétikai nyavajgásaidat?

Magasról szarik rá.

2015. máj. 31. 12:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Alex, a hátsó lámpán lévő fényvisszaverő nem elégíti ki a szabályokat. Oldalról kell láthatónak lennie, sőt a bicikli kerekén kell lennie, ezért nem fogadják el azt, hogy ha a hátsó biciklistáskán van fényvisszaverő csík.(igazából ezt mindenhol elfogadták eddig, még a legkötekedőbb rendőr is)
2015. máj. 31. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
utolsó, alex a hátsó piros prizmáról beszélt, te meg a borostyán színűröl... ha már kioktatsz valakit, tudd miről van szó...
2015. máj. 31. 12:52
 7/7 Alex Fly ***** válasza:
Százhúsz megadta a választ. Az első keréken levő 2 db.borostyánszínű küllőprizma viszont kiváltható reflexcsíkos külsővel.
2015. máj. 31. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!