Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Fényvisszaverő mellény szűkség...

Fényvisszaverő mellény szűkséges nappal?

Figyelt kérdés
Szóval Szeretném ma átmenni Kunhegyesre Abádszalókról de nem tudom kell-e nappal fényvisszaverő mellény. Sajnos nekem nincs!

2014. szept. 21. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Lakott területen kívül kötelező nappal is. Akármilyen benzinkúton kapsz pár száz jó magyar forintért, vagy kölcsön kérsz egy ismerősödtől.
2014. szept. 21. 10:28
 2/9 Alex Fly ***** válasza:
Alapból nappal, jó látási viszonyok között nem. De bármikor előfordulhat olyan helyzet, amikor korlátozottak a látásviszonyok; ilyenkor lakott területen kívül kötelező. Megjegyzem, a szabály nem kukásmellényt ír, hanem fényvisszaverő ruházatot...
2014. szept. 21. 11:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Most süt a nap szóval akkor délután elmegyek így délután akkor átnézzek lehet Kunhegyesre! :) Nincs egyik se nekem!
2014. szept. 21. 12:26
 4/9 anonim ***** válasza:

" Lakott területen kívül kötelező nappal is."

Nem kötelező!

Csak rossz látási viszonyok között és akkor is csak lakott területen kívül.

2014. szept. 21. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:

" Megjegyzem, a szabály nem kukásmellényt ír, hanem fényvisszaverő ruházatot..."

Viszont a szabály ennél lényegesen pontosabban fogalmaz. Leginkább a láthatósági mellény felel meg neki.

Ha a ruhádon van egy-két fény visszaverő csík attól még nem szabályos.

De az is igaz ha jó fajta lámpákkal ki van valaki világítva akkor senki nem fogja a mellény miatt vegzálni. :-D

2014. szept. 21. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Rutintalan bringásnak tűnsz, húzd csak fel bátran, legalább jobban látnak téged. Bár, ahogy írják nappal nem kötelező, csak éppen nagyon hasznos :)
2014. szept. 21. 14:10
 7/9 A kérdező kommentje:
7 éves korom óta biciklizek! és most 21 vagyok! Szerintem van benne rutinom ! :)
2014. szept. 21. 22:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Bocs, azért gondoltam, mert önállóan nem megy a Kresz idevágó részének olvasása :)
2014. szept. 22. 00:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Még sose büntetek meg bicóval :P fáj mi ? :D

Gondolom te is csak mások hibáival vagy elfoglalva igaz?

2014. szept. 22. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!