Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Most miért a fekete és a...

Most miért a fekete és a fehér a divatszín a kerékpárok között? Nem lenne szebb pl. a krómozott?

Figyelt kérdés

Nekem egyik sem tetszik, főleg ezek a mattfekete bike-ok,

ráadásul egy kicsit lealázó szerintem, hogy ha egy csillogó

krómszínű állna mellém a zebránál mondjuk, az enyém meg ilyen jellegtelen, matt, napszítta fekete lenne...

2015. máj. 13. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Wolf Péter, remélem hogy egy olyan pokolba kerülsz majd, ahol krómbányászat folyik és kerékpárokat kell krómoznod a végtelenségig.
2015. máj. 13. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont a króm néz ki rosszul. Nagy eséllyel más generációba tartozom (15 vagyok) és ez a krómozás mánia ódivatú nekem. Sajnos bele kell törődni hogy minden változik.
2015. máj. 13. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Wolf úr, önt gyermekkorában valamilyen inzultus érte egy krómozó munkás részéről, azért kérdez oly gyakran a krómozott kerékpárokról?
2015. máj. 13. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Tök fontos, hogy a pirosnál milyen színű bringa áll be melléd.
2015. máj. 14. 01:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Én azt nézem mivel van felszerelve az a bringa ami mellém áll, a színe teljesen érdektelen... Szomorú, hogy van olyan, akit a bringa színe érdekel...
2015. máj. 14. 07:20
 6/7 A kérdező kommentje:

Krómozó munkás részéről inzultus még nem ért, max. az

emberiség "rákfenéjének" a részéről, mindenki tudja melyik

népcsoportra gondolok. De már én is azt mondom, inkább legyen "divat" a fekete, fehér, vörös stb., mint még egyszer

a krómszínű, mint a 2000-es évek elején. Elismerem, nem a szín a lényeg, hanem pölö a felszereltség, nem mindegy hogy

mondjuk Shimano marokváltó van egy bicón vagy kínai ultragagyi-szétesős váltó, ld. pl. az egyik legfosabb "márkán": extreeme deerless - nálunk jobb szerelő megtagadja az ilyen "kerékpárok" szerelését...

2015. máj. 14. 08:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Amikor 10 éve 11 évesen megkaptam az első marokváltós montimat, akkor én is azt hittem hogy az a csúcsok csúcsa. :D
2015. máj. 14. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!