Nem fog "csövesen" kinézni matt feketében a bringám?
Figyelt kérdés
Így néz ki most: [link] Csak már kopottabb,mert ez akkor készült,mikor összeraktam. Nem fog ósdi,sz@r benyomást kelteni? Esetleg a hajtókarokat is lefesteném2015. máj. 7. 09:40
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem rossz. Amúgy kit érdekel? Szóval mit érdekel téged az, hogy mit gondol más? Te szereted, célját teljesíti akkor meg nem mindegy, hogy hogy néz ki?
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem fontos a kinézete is, van egy haverom akinek matt fekete az egész bringája és nagyon csöves kinézete van. Mondjuk neki sima falú felni, szar gumik, csúnya ülés, csúnya fékkar stb.
2015. máj. 7. 10:49
3/10 anonim válasza:
hasonló volt a bringám mikor vettem.
az első dolgom volt lefújni a villát feketére.
de így,hogy a bandázsod fehér,a bovden is,meg a gumiban is van,teljesen jó így.
4/10 A kérdező kommentje:
Direkt egyedi lett :) Csak már meguntam, még is csak 10 hónapja van így.
2015. máj. 7. 21:58
5/10 Wadmalac válasza:
Vázat festheted nyugodtan, szép lesz az. Csak valami szép selyemfényű festékkel, ne a koppmattal. De a hajtókart ne. A fekete váz szépen kiemeli a fémszínű alkatrészeket.
A fehér szélű gumival nagyon jól mutat.
6/10 A kérdező kommentje:
Homokszórással leszedik a régi festéket, aztán a matt szürkét(vagy feketét) 180 °C-n ráégetik :D Ráadásul feltöltik a vázat így szépen rátapad. Szóval nem egy olcsó kinézetű szar lenne :)
2015. máj. 8. 10:03
7/10 anonim válasza:
A fekete biciklinek mióta van csöves kinézete? O_o
Mondjuk ha tiszta ütött-kopott, rozsdás, ócska biciklid lenne, akkor mondhatnánk rá, hogy csöves kinézetű, de egy jó állapotban lévő, pláne újonnan festett cangáról nekem tuti nem a csöves szó jutna eszembe.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért,de az ismerősünknek le lett festve matt feketére és nagyon tré lett. Ronda. Mondjuk neki ronda nyereg,ronda kormányszár, ronda fékkar,ronda kormány, felni,gumi stb.
2015. máj. 8. 23:26
9/10 Alex Fly válasza:
Csövesen fog kinézni. Alapvetően a kerékpárvázakat csövekből építik össze, ezen a festés sem változtat; akár mattfekete, akár hupilila, a cső az már csak cső marad. Esetleg bwszerezhetsz egy monocoque vázat, ahol nyoma sincs csöveknek -ezt akár festeni sem kell...
10/10 A kérdező kommentje:
Hahaha :D
2015. máj. 10. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!