A krómozott vázas kerékpárok szerintetek tényleg esztétikusabbak, szebbek, mint a festett (kék, zöld, bordó stb. ) vázas társaik?
S az ilyen bike-ok tulajdonosai tényleg ezt is gondolják
vagy a kerékpár színe egy huszadlagos dolog?
Mert régebben több volt belőlük, de mára úgy megritkultak,
mint a fehér holló. Elképzelhető továbbá, hogy újra gyártani
fognak ilyen színűt?
Régebben is feltetted ezt a kérdést. Többször. Látom azóta sem sikerült napirendre térned e fölött.
Én simán vennék ilyen vázat újra, bár leginkább a retro bringák jutnak róla eszembe.
Egy valami még mindig nem világos előttem: ha bármilyen színűre le lehet festeni a vázat, akkor lehet krómszínű
festékkel is bevonni, de akkor honnan tudhatom biztosan, hogy melyik eredetileg galvanizált (gyárilag) és melyik
csak "olyan" színű? Mintha valaki írta volna korában, hogy
ha festés, akkor kell lennie felette lakk-rétegnek is, ha
krómozott, gyárilag, akkor nincs lakk-réteg. Na mármost, én a sajátomról nem tudnám 100%-os biztossággal megmondani, hogy az-e, max. egy szakember segítségével vagy linkelek közeli képeket a bicajról és ti megmondjátok, hogy mi az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!