Rettentő hülye kérdés de kellene egy kis segítség a helyes nyeregbeállítással. Valaki?
vízszintesen van jól, ha kényelmetlen, akkor sajnos nyeregcsere... sokszor sok nyerget ki kell próbálni, mire megtalálja az ember a neki valót...
de egyébként volt illetve van olyan nyergem a montimon, amit elsőre rohadtul utáltam, sehogy nem volt jó, de pénz hiányában eltűrtem, aztán 1-1.5 hónap szenvedés után azt vettem észre, hogy teljesen hozzászoktam.
Az állítgatást magadtól és el tudod végezni, nem kell csoda táblázatokat mantrázni. A legkevésbé kényelmetlen irányba kell haladni :)
Ez a cikk erről szól, de vigyázat, nagyon súlyos szófosás:
Nem tudom, mikori írás, mindenesetre a fentebb linkelt lyukas nyereg témát elintézi egy mondatban, hogy van ilyen is. Ha úgy érzed, hogy végigjártad a beállításokat, gondolkodj el egy ilyen nyergen, nagyon jó találmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!