Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ilyen pedálok hülyén fognak...

Ilyen pedálok hülyén fognak kinézni egy országútin?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. máj. 6. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
nos az új bringákhoz azért nem adnak pedált, mert a pedál olyan egy kicsit, mint az alsógatya... mindenki a saját ízlésesnek megfelelőt szereti. Ettől függetlenül egy országúti platformpedállal igennyire hülyén nézne ki, de ha neked ez tetszik, használd.
2015. máj. 6. 14:53
 2/9 A kérdező kommentje:
azért szeretném,mert az spd t nem szeretem ,és most egy trekking pedál van rajta, csupán csak azért szeretnék ilyet mert már idegesit a városba a sok villamos sin,és útburkolat repedés itt ott,és mindig utődik a hátsó kerék mert nembirom a mostani pedáljaimmal átemelni a hátát..
2015. máj. 6. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Évi 5-10 ezer km-t bringázok, és még sosem néztem meg senkinek a pedálját.

Amúgy ez egy jó kis pedál, nekem is ilyesmi van a trekkingemen.

2015. máj. 6. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha neked tetszik és megfelelőnek találod akkor ne foglalkozz vele hogy más szerint hogy néz ki.
2015. máj. 6. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Orszaguti kerekparon azert van patent-pedal, hogy hajtaskor huzni is lehessen vele es, hogy preciz kotest biztositson csak ugy a hajtasi pont szempontjabol, mint a fix kapcsolat teren.

Igen, ez a pedal tok hulyen fog kinezni egy orszagutin, de mivel te ezt szeretned, ezert szerintem is hasznald nyugodtan.

2015. máj. 6. 21:33
 6/9 A kérdező kommentje:
tudom,hogy konnyebb,mert nem csak tekerem,hanem huzom is, de nem jon be.. spd cipot se szeretem,de nekem amennyivel konnyebb annyival kenyelmetlen is,foleg ha dugoban nincs helyem es ki be kell pattintgatni
2015. máj. 7. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem se hallgass senkire, ha tetszik tedd fel. Viszont egy klasszikus műanyag klipsz (lazábbra hagyva, de ráhúzva a szíjat) sokat segít a pedálon maradásban és mégsincs ugyanarra a milliméterve szögelve a talpad órákon át.

[link]

2015. máj. 8. 01:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt akartam írni:

lazábbra hagyva, nem ráhúzva a szíjat

Mert így még segít tartani a cipőt, de fél másodperc alatt lehet belőle kilépni, ha gáz van :)

2015. máj. 8. 01:04
 9/9 Wadmalac ***** válasza:

Én országútin a Time Alium Time Attak pedált használom, ez kétoldalas SPD-szerű pedál, elvileg montihoz. Már volt, aki fikázta, de igazi érve nem volt.

-Hé, ez monti pedál.

-Igen. És?

-De hát ez montira való.

-Mert?

-Ez kétoldalas.

-Igen. Mindkét oldalon be tudok lépni, kétszer annyi ideig bírja a csapágya. Az miért baj?

-Hát....De hát ez nehezebb.

-Igen. Kb. 130 grammal. A kulacsomban meg egy kiló víz van. Akkor?

-Hát ja....de hát ez akkoris monti pedál.

-És?

nincs válasz, nincs érv.

És baromi kényelmesen, pillanatok alatt, gondolkodás nélkül be lehet kattintani, ugyanilyen könnyű kilépni, semmi plusz időbe nem kerül. Hozzá egy nagyon jó, kényelmes Northwave cipő. És nem mellesleg simán, pedállal felrántva ugratom a síneket, gödröket.

Egyetlen hátrány, hogy a cipőben a merev talp miatt hosszú távon gyalogolni nem túl kényelmes.

Ha tényleg sokat bringázol, országútival, akkor egy platform-pedál ugyanezt a kényelmet sosem fogja neked megadni. Viszont ha semmiképp sem patentpedál, nem vagy meggyőzhető, akkor valóban a platform a legjobb megoldás és le kell xarni, aki fikázza.

2015. máj. 8. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!