Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Havi 1200 km jónak számit...

Havi 1200 km jónak számit országútival hobby szinten?

Figyelt kérdés
van,hogy egy nap 200 at is megyek, ennyi elég lenne ahoz,hogy futár legyek?

2015. ápr. 29. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam, hogy a futárnak kell minimum km.
2015. ápr. 29. 20:31
 2/7 A kérdező kommentje:
hát gondolom nem úgy van,hogy bekopogtat,és azt mondja,hogy jöttem futárkodni,majd a fele napnál megunja mert nem birja :D valami elvárás biztos van.. másképp minden 2. at elütné a kocsi
2015. ápr. 29. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem MTB-vel ha jó a hónap akkor 2000-t is lemegyek de átlag ott van a tiéd környékén. :) Egyébként hol lehet így futárkodni és mit? :)
2015. ápr. 29. 23:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Minden nagyobb varosban van futarszolgalat, altalaban leveleket,szerzodes,vagy fogorvosoknak szallitanak, lenyeg hogy kb 15 percen belul oda erj.. legtobbnek fixie je van legalabbis itt
2015. ápr. 30. 10:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Havi 1200km nagyjabol napi 40km-t jelent, ami egy teljesen atlagos teljesitmeny.

Futarok atlagban siman megcsinalnak napi 100km-t, forgalomban, hegyre fel, szelben-hoban-viharban.

Nem a bemondott teljesitmenyadatok alapjan fognak felvenni futarnak, hanem kiprobalnak es ha szimpatikus is vagy, akkor tied az allas. Aztan majd akkor es ott megtudod, hogy egyaltalan nem fenekig tejfel ez a munka es nem is fizet jol. Idovel megkeseredsz, nem is fog mar annyira tetszeni a bringazas.

2015. máj. 2. 09:36
 6/7 A kérdező kommentje:
azt az 1200 at ne bontsd le napra,mert van,hogy egy nap nem is megyek vele sehova, sot heten 1 nap alatt (penteken) csinaltam 210 kmt ma meg valamennyit haverokkal, szoval igy jon ki.
2015. máj. 2. 16:54
 7/7 anonim válasza:
Apukám nemrég lett 50 éves, ő teker havonta 3000km-t :D
2015. szept. 21. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!