Egy bringás szempontjából mi számít erős szélnek? Átlagos kondíciójú bringás esetében.
Figyelt kérdés
Itt a szélerősség-skála:
Beaufort-skála
Mi számít kellemetlenül erős szélnek ami már zavar de nem különösebben hátráltat?
És mi számít olyan szélnek ami már érezhetően hátráltat?
2015. ápr. 21. 13:17
11/16 íazazazazaza válasza:
Én minden nap járok biciglitúrázni, hegyekbe, alföldön, mindenhova, napi átlag 30-40+ km-t tekerek, kedvfüggő...De engem is ettől függettlenül meg tud izzasztani a szembe szél, de mondjuk nem annyira mint régen...A bringásról, aki elhúzott melletted meg annyit hogy valószínüleg nem 20-30 ezer forintos biciglije volt...régi biciglimmel emlékszem én is szenvedtem mindenhol :D de az újjal leejtőn, szembeszéllell mindenhol könnyebb
12/16 A kérdező kommentje:
Hát nekem se olyan van ám!
Mondjuk szorozd a 30-at 20-al és akkor már közel jársz.
valószínüleg nem 20-30 ezer forintos biciglije
2015. máj. 12. 08:15
13/16 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy biciGli... Az biciKli...
14/16 A kérdező kommentje:
Most nyelvészeti vagy kommunkációelméleti netán pragamtikus diskurzuselméleti megközelítést alkalmazunk?
2015. máj. 12. 11:05
15/16 íazazazazaza válasza:
Már én is tájöttem, de mivel nem lehet szerkeszteni így már nem tehettem mást xD igen tudom bicikli.... de haggyuk xD
16/16 íazazazazaza válasza:
ok, tájöttem.... xd nem birok írni és kész...
(előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!