150ezer forint korul az alabbi cross trekking kerekpar markak kozul melyik lenne a legpraktikusabb egy nonek? Merida, gepida, focus, ctm, genezis, kelly's?
Akkor meg mindenképp valami rendesebb bringa kéne neked, mivel ez több, mint évi 8000 km, ami igen intenzív kerékpározás. Most akkor vagy veszel egy nagyon drága kategóriás újat, vagy valami szerényebbet és kicseréled a lényeges alkatrészeket (én ezt ajánlom). Vagy bújod a használt aprókat, de ezt nem ajánlom, ha neked az a CTM Bora 3.0 "jónak tűnik", mert nem az a te igényeid szerint. Bár elhiszem, hogy tetszik és ez is egy lényeges szempont, mivel évekig fogod használni.
Találtam neked egy nagyon jó vételt:
Igaz, ezen is cserélném a hajtóművet és a váltókarokat valami közép kategóriásra (Shimano Deore, esetleg SLX) és akkor elég jól pénzednél vagy. Lehet, hogy ez az alkatrészezés nem szimpatikus neked, de akkor mélyebben a zsebbe kel nyúlni.
Egyébként nyugodtan választhatsz az általad felsorolt 120-130 ezres bringák közül, de idővel úgyis ráköltöd a különbözeted, amit igyekszel most a vásárláson megspórolni, csak hozzájön még némi bosszúság, esetleg baleset, amit nem lehet forintban kifejezni, sőt, euróban sem :)
Csehországban festik meg szerelik össze. De magyarok árulják, szállítják ki, ide fizeted az áfát :)
A Gepida nem tárcsafékes, így egyből veszít, a CTM-nél lényegesen jobb alkatrészekkel van szerelve (a külsőgumit nem tudom megítélni, de vélhetően ugyanolyan sz.r mindkettő), csak egyrészt 2013-as modell, másrészt meg 20-as vázméret, ami viszonylag magasabb nőt igényel, ezért lehet ilyen kedvező az ára. Így kell méretet számolni:
De az a legjobb, ha fel tudod próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!