Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Budapestről veszélyes lenne...

Budapestről veszélyes lenne letekerni Boszniába a piramisokhoz?

Figyelt kérdés

Most nyáron szeretném megpróbálni, csak nem tudom mennyire lenne ez veszélyes... Ugye mégis csak a Balkánon vágok keresztül, meg közel van Koszovó, meg ilyenek. De érdekeseknek tűnnek ezek a piramisok.

Ha nagyon veszélyes akkor inkább "csak" az Adria tengerig mennék el, mert még nem láttam a tengert és régi vágyam, hogy egyszer megnézzem. Nagyon nehéz dombos az út oda, amúgy?

Eddig egy nap kb. 100-120 km tettem meg, de bírtam volna többet is, csak fürödtem a Velencei tóban közben, meg ilyenek.

Szerintetek?

Van olyan aki már megcsinálta valamelyiket?

Tapasztalatok esetleg?

Köszi, minden hasznos választ! :)

2015. ápr. 5. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem is értem hogy hogy nem hallottam ezekről a piramisokról még (rémlik valami egyébként), most utánaolvastam. Sokkal érdekesebbek mint az egyiptomi társaik, nem is értem miért nem hallani többet ezekről.

Szerintem nem lehet annyira veszélyes az út, én is szívesen elmennék.

2015. ápr. 5. 18:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem. Csak kicsit félek a taposóaknáktól, meg ilyen magyargyűlölő nációktól, meg a tűzokádósárkánytól, orokok meg kitudja még milyen lények lakják azt a vidéket! :D
2015. ápr. 5. 21:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy köszi a választ! Igen érdekes hely lehet élőben, meg maga boszniát is érdemes látni (wiki-s képek alapján), gyönyörű hely leszámítva a fentieket. Ezért is választottam úti célnak, de lehet hogy csak a tengerig jutok el...
2015. ápr. 5. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Vajdasági vagyok, szerbek között. Semmi bajod nem lesz, csak vigyázz magadra.
2015. ápr. 5. 22:28
 5/6 A kérdező kommentje:
#4: köszönöm!
2015. ápr. 6. 11:28
 6/6 anonim válasza:
Nem veszélyes, viszont Boszniában az útról le ne térj, mert rengeteg az ország területén a fel nem szedett taposóakna.
2015. júl. 12. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!