Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Lányomnak jó lenne ez a bicikli?

Lányomnak jó lenne ez a bicikli?

Figyelt kérdés
Lányom 9 éves elég nagy növésű.145 cm.kerékpárt szeretnék venni neki,de nem tudom a 24-es esetleg nem lenne-e kicsi neki.a 26-os pedig lehet még nagy?tapasztalatok?
2015. márc. 10. 13:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy mennyire gyakorlott bicajos és elég erős-e a felépítése egy 26-os bringa kontrollálásához. A magassága alapján elvileg egy 14-es váz már jó lehet neki, de ezt élőben kell tesztelnie.
2015. márc. 10. 21:05
 2/2 anonim válasza:
Huszonnégyes?HUSZINHATOS?!!én 12 vagyok, 24es bringám van, tökéletes, pedig 158 cm vagyok!te egy kicsit nagyon el vagy ebbe tévedve...nagy növésű....értem én, de mégiscsak 145 cm még, és kb neki 20as vagy 22es kell....nem ér le a lába, pofáraesik azt kórház
2015. márc. 28. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!