Egy versenykerékpárral hogyan lehet leggyorsabban menni?
Figyelt kérdés
2015. márc. 2. 21:42
1/6 anonim válasza:
Mármint technichát kérdezel, vagy fejlődni akarsz vele?
2/6 A kérdező kommentje:
Technikát, de most hogy mondod fejlődni se lenne rossz.:D
2015. márc. 3. 07:09
3/6 anonim válasza:
Alul fogod a koskormányt, felállsz a pedálra, előre hajolsz, előre nézel és taposol mint a barom. Szerintem elől érdemes egyesbe rakni, de erről már hallottam ellenvéleményt. Sokáig nem lehet csinálni mert rengeteget kivesz az emberből.
4/6 Wadmalac válasza:
Időfutam-kerékpár és a hozzá tartozó testhelyzet alkalmas a leghosszabb távon a legmagasabb átlagsebességre.
A nyeregből kiállva tekerés gyorsításra, rövid sprintekre jó lehet, de utána még a fenekeden át is oxigén után kapkodsz, mert erőkifejtésre jó póz, de légellenállásra rossz, így nagyon sok energiát kiszed belőled. Versenyen egy célsprintre, vagy elhúzó másik bringáshoz felzárkózásra jó lehet.
És még hozzátenném, 27 éve országútizom, de a mai napig nem tudok alsó fogáson nyeregből kiállni, olyan borzalmasan instabil testhelyzet.
Persze a tour-profiknak ez nem akadály. :D
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat :)
2015. márc. 3. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!