Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Országúti bringából lehet...

Országúti bringából lehet félverseny, verseny bringát csinálni?

Figyelt kérdés

Van egy Genesis atlanta kerékpárom kicsit át szeretném alakítani: koskormány, másik fékkar, vékony gumik, másik villa ez mennyire lenne jó? A váltást hogy tudnám megoldani?

(fékkar váltó jó lenne de nagyon drága nem szeretnék túl sokat kőlteni rá max 30 ezer) köszönöm a segítséget.

2015. febr. 21. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Az országúti bringa lakossági elnevezése a verseny bicikli.

Félversenynek azokat a csomagtartós, sárvédős túrabringákat hívták, amiken koskormány van.

Nem tudom, milyen állapotú a jelenlegi biciklid, de ha egy országútit akarsz, akkor azt vegyél.

2015. febr. 21. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:

képeket néztem erről a bringárol.ez leg inkább egy cross gép,nem érdemes nagyon alakítani,nem lessz tölle jobb,inkább csak rosszabb.

a gumikat érdemes cserélni,meg a váltást, mondjuk egy deore-ra. de 30alatt nem uszodmeg.

2015. febr. 21. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én pont hasonló "gondokkal" küzdök! Azon töröm a fejem már régóta, hogy egy trekkingre szereljek koskormányt, vagy egy cyclocrossra első telót. Ha te átépíted a géped, pont olyat fogsz kapni, amilyenre én is vágyom... Elvileg picit másabb a geometriája az országúti váznak, de én speciel nem találtam különbséget, ha egy trekking és egy oúti képét egymásra rakom...

Nekem az okosok azt mondták, hogy előrébb kerülne a testsúlyom a koskormány miatt... szerintem meg nem lenne hátrány. Egymás mellé tettem az országútimat és az MTB-met, és ugyanúgy lenne a súlypontom mind a kettőn a koskormánnyal.

Mivel én most fogom lecserélni a régi bringám, cíclocrosst veszek és ahhoz veszek majd első telót, így olcsóbb, mint koskormány + fékváltókarok...

Sajnos 30 ezerből nem fogod megúszni az átalakítást, csak a fékváltókar kerülne annyiba... Persze használtan is veheted a cuccokat, de még így is necces...

Egyébként milyen kereked és gumid van? Láttam egy képet egy 28"-as Genesis atlantáról, azon aszfaltbarát gumik voltak gyárilag...

2015. febr. 21. 23:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a gyári gumik vannak rajta. Igazából egy fixit szerettem volna e mellé de mivel nem akarok sokat költeni ezért ezt akartam át alakítani de a geometria nem felel meg.
2015. febr. 22. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!