Miért nehezebb tekerni az új biciklimmel?
Figyelt kérdés
A régi kerékpárom Median Granada volt. Nagyon szerettem, csak kicsit már leéltem, ezért vettem egy újat. Ez egy Schwinn-Csepel Traction itt-ott átalakítva ( [link] atika30-tól vettem, ő ír róla itt).
Alkatrészei mind-mind jobbnak, komolyabbnak tűnnek nekem, mégis úgy érzem, hogy nehezebben gyorsulok vele, nehezebben tartom vele ugyanazt a tempót, mint a régi Mediannal. Miért lehet ez?
2015. febr. 16. 15:35
1/4 anonim válasza:
Szélesebb gumi, alacsonyabb nyomás, más áttétel, akármi.
2/4 anonim válasza:
Csepel: Kisebb kerék kisebb lendület, vastagabb gumi nagyobb ellenállás.
Granada. Nagyobb kerék nagyobb lendület, vékonyabb gumi kisebb ellenállás.
Ha jól láttam a képeket, akkor a csepelnek kisebb a kereke és ha az a gumi van rajta, akkor az vastagabb is.
3/4 A kérdező kommentje:
Ettől még lehet jobb? (Akármiben is)
2015. febr. 16. 17:10
4/4 anonim válasza:
Meg kell szokni, én is vettem egy pehely súlyú trekking bringát drágán de mégis jobban kifáradtam, mint a régi acélrozsda bringámmal. Az oka hogy más az üléshelyzeted, máshogy tekered, át kell szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!