Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » SolarStorm X2 lámpának lesz...

SolarStorm X2 lámpának lesz baja ilyen hidegben?

Figyelt kérdés
Elég drága volt és nem akarom,hogy bármi baja legyen, mondjuk a párától.

2015. jan. 29. 14:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ja oké, bocsi. Nem értek ehhez. Köszönöm a válaszokat, szakad az eső, szóval nem lesz SolarStormozás, de amint elál megyek este csapatni, mert nagyon jó lámpa.
2015. jan. 30. 23:18
 12/20 A kérdező kommentje:
eláll*
2015. jan. 30. 23:18
 13/20 anonim ***** válasza:

ma 16:37

Akkor talán értelmezd ami itt van:

"Well, it turns out that Li-Ion polymer batteries are quite dry, and need heat to promote ion flow, so more heat = better ion flow."

A Li akkuk ellenállása alacsonyabb hőmérsékleten növekszik és romlik az ion áramlás. Ha ezt nem fogod fel, akkor én feladom.

2015. jan. 30. 23:44
 14/20 anonim ***** válasza:
ugyan úgy a te linkedben van az is, hogy hűvösebb helyen tovább megtartja a töltöttségét... szal nem ő aki nem érti miről vitatkoztok...
2015. jan. 30. 23:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Na jó eléggé eltértünk a tárgytól, inkább válaszoljunk szegény kérdezőnek.

Lényegtelen, milyen az időjárás. Egy kerékpárra tervezett lámpának bírnia kell akár az esős időjárást is. Még a legolcsóbb lámpákba is raknak a menethez egy tömítő gyűrűt, szigeteléshez.

Amúgy vicces, hogy valaki a lámpája épsége miatt nem mer kerékpározni :D

2015. jan. 31. 01:26
 16/20 anonim ***** válasza:

Százhúsz(kg)

Az eredeti felvetés az volt, hogy hidegben tovább bírja. Én ezt cáfoltam nem én tértem el a tárgytól. PONT.

2015. jan. 31. 11:41
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem az,hogy nem merek, de 10000 forint nem kis pénz és féltem :D
2015. febr. 1. 00:11
 18/20 anonim ***** válasza:

Érthető, de még is furcsa, az ember azért vesz lámpát, hogy többet tudjon kerékpározni a sötét miatt. Erre most az esős hideg idő jelent problémát. :D

Amúgy meg miért nem fóliázod be?:D Vagy használsz ideiglenesen 1000 forintos lámpát?

2015. febr. 1. 00:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Na utánaolvastam a dolgoknak, az aksis rész tényleg nem vízálló érdemes becsomagolni.
2015. febr. 1. 01:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem X3 van és bizony hamarabb merül az akksija a hidegben. Hiába csomagoltam be, nem segít. Amúgy az esőt jól bírja, szal a lámpával minden frankó, de amint felnyomom maxra, már villog is az állapotjelző led. Bár nekem 6400-as akkum van csak, talán a 12000 mAh-s jobban bírná...
2015. febr. 3. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!