üdv bicikli vásárlás előtt álok˘! :? ↓
erröl lenne szó véleményeket szeretnék Rolla kérni és hogy milyen középteleszkóp van rajta?? és mennyire válik be ??
A rugóstag egy KindShock ks261. Az egész bringa mondjuk a Tesco-gazdaságos szintnél magasabban áll, szóval, ha földúton bóklászni, kirándulgatni, boltba járni kell, akkor megveheted.
Ha viszont kicsit is komolyabban érdekel a mountainbike-ozás, akkor ebből a pénzből vegyél egy használt/akciós merevvázas bringát valamelyik ismert márkából.
ha olcsón tudod megvenni akkor nem rossz, ha újonnan dobnál ki rá 100 ezret(asszem ennyibe kerül), akkor felejtsd el gyorsan.
Érdemesebb venni, akkor egy használt dirt bicót, amin fasza első teleszkóp van.
300k alatt nem nagyon érdemes újonnan összteleszkópos bringát venni. Az ez alattiak nagy része a "minekvagyteavilágon" kategóriát képviseli, csak a nyűg van vele. Alföldön, városba, és kocsival is jól járható földútra megfelel, de még jó karbantartás mellett is általában szűk 10 év ezeknek az életideje, utána (miután már kezdenek felesleges pénznyelővé válni) lehet látni, hogy próbálják őket eladni, miközben ilyenekkel akarják kiszúrni az ember szemét, hogy vettek bele egy új villát, rugóstagot :)
Vegyél egy jó merevvázasat.
Ja, 15-17 kiló egy ilyen simán meg szokott lenni :/
A hátsó rugó is csak elnyeli a tekerésed egy részének energiáját, valamint ki fog lazulni, jobbra-balra kotyogni, nyekeregni úgy, hogy nagyobb szégyen lesz rajta tekerni, mint bármelyik tanyabike-on. És miért cserébe? Óh, igen, kényelmesebb vele lehuppanni a padkáról annak, aki nem tud olyan felülni a nyeregből, és lábban csillapítani.
A kerószervizek többsége is csak legyint az ilyen bringákra, ha beviszed őket hozzájuk.
légfőkép az a fontso hogy tetsszen, szerintem mindenki úgy választ magának kerékpárt hogy az a saját ízlésének megfeleljen nem értem ezzel mért lennék balek, eddig őszteleszkópos bicajom volt és azért szerettem volna maradni ennél a fajtánál. De hallgatok a többség véleményére és kinéztem magamnak egy másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!