Milyen biciklit vegyek? (többi lent! )
Figyelt kérdés
Suliba járni,városban használnám,montit szeretnék ,de azon belül nem tudom melyik lenne a megfelelő.A keret,noha ez csak a belépő szint,ahogy olvastam de 100.000 ft lenne.
Amik eddig szóba jöttek de bizonytalan vagyok,hogy megfelelőek e városba:
Cube aim 2014
kellys viper 4.0 2014
2014. okt. 11. 23:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem ha csak városban használnád, akkor felesleges mountain bike-ot venni. Esetleg cross-trekking, mint "alfaj", megfelelőbb lehet. De persze te döntöd el.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is felesleges montit venned, hacsak nem terepezésre használod. A cross trekking pont jó lenne számodra. Egy jó ötlet ha jobbat szeretnél mint amennyi pénzed van: van jó pár bringás oldal ahol keveset használt garanciás 2013as kerékpárokat tudsz venni. Ha mindenképp ragaszkodsz az újhoz, vannak bemutatókerékpárok 20-30e ftal olcsóbban mint a szűz darabok. A cube amúgy egy nagyon jó márka, ha onnan veszel bringát nem hiszem hogy megbánod (acid tulaj)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2014. okt. 12. 16:54
4/4 anonim válasza:
Minek monti? Az nem városba, aszfaltra való. Trekking, vagy outi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!