Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » 24 órás tekerés?

24 órás tekerés?

Figyelt kérdés

Tudom elsőre furán hangzik, ez az egész. Nyáron szeretném megcsinálni, hogy például 0:00-tól 0:00-ig tekerni. A célom az, hogy kiderüljön számomra, hogy mennyit bírok, mire vagyok képes, másrészt nagyon szeretek tekerni. Nyilván tovább fog tartani mint 1 nap, mert megállok majd nyilván, de van 3-4 stopperes órám...

Mi a véleményetek?

2015. jan. 10. 19:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szép cél! Bátorítalak. De egyetértek az 5-ös hozzászólóval. Először próbálj meg 100-120 km-t, majd fokozatosan még többet egyben letekerni. Vigyél magaddal energiaszeleteket is, mert simán eléhezhetsz, ha még nem mentél ennyit egyszerre. Csak több hónap sikeres felkészülés után vágj bele a 24 órás kísérletnek!
2015. jan. 16. 01:20
 12/13 anonim ***** válasza:

8. vagyok.

ha valaki 20-30 km-et teker napi szinten akkor a 100km nem igényel nagy készülést,max 3hét. gondoljuk végig 20as átlaggal 100km,csak 5óra.

10el is csak 10.

Itt inkább arra kell gyakorolni,hogy tudjon annyit ülni a nyeregben,mert bármilyen kényelmes 6-7 óra után mindenhol nyomni fog.

Még valami hová? Dobogókő is csak 90km +/- indulás helyétől függöen.

de elősször tényleg edzeni kell hosszab turákkal.

2015. jan. 28. 16:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó hozzászólása a legkorrektebb.Ami a legnehezebb,az a nyeregbe ülés,még ha rövid szüneteket be is iktatsz.Még ágyba,lefeküdve is megnyomja magát rendesen az ember 24 óra alatt...
2015. jan. 29. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!