Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Van egy Specialized HardRock...

Van egy Specialized HardRock CrMo vázas kerékpárom, az alkatrészek nagyrészét már mind lecseréltem újra, annyi lenne hogy a vázat szerintetek lecseréljem? Úgy tudom hogy 1991-es de semmi deformáció nincs benne.

Figyelt kérdés
Itt az én biciklim : [link]

#kerékpár #bicikli #Ultra #specialized hardrock
2014. dec. 21. 16:43
 1/4 A kérdező kommentje:
És itt van egy kis leírás, egyébként 19,5colos a vázméret [link]
2014. dec. 21. 16:45
 2/4 Alex Fly ***** válasza:
Azt neked kell eldönteed,le akarsz-e cserélni egy jó állapotban levő, csúcsminőségű vázat, ha egyébként semmi okod em lenne rá. Én a helyedben nem temmém, de nem dönthetek helyetted...
2015. jan. 1. 13:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem mert mostanában mindenki a Merida és a Gepida alu vázakért van oda.., itt meg láttam hogy van egy két szakértő aki hátha megmondja mit tegyek
2015. jan. 7. 08:23
 4/4 anonim ***** válasza:

egy 23éves "prémium" acél váz is rozsdásodhat,az anyag tulajdonságainak köszönhetöen.

valahogy bele kéne nézni és ha rozsdás akkor csere.

ha nem akkor használd tovább egészséggel,és vagizz vele,hogy 23 éves,az aluk,még nincsenek ilyen idősek,majd kiderül mennyire birják az időt.

2015. febr. 11. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!