25-ezer ig szeretnék kerékpárt vásárolni haverokkal cangázni ide-oda elrohanni de nemtudom milyet vegyek vegyek valami névtelen mtb ot ami ujszerű nek nézki összteleszkop stb vagy valamni régebbi alap merev vázas de márkásabbat merida, stb?
Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 10:48
1/4 anonim válasza:
Óvva intenélek, hogy össztelós teszkóbájkot vegyél. Bár ebben az árkategóriában csak ramaty és/vagy régi biciklit fogsz kapni. Ha rendes kerékpárt szeretnél, akkor meg kellene dupláznod az összeget.
2/4 anonim válasza:
nézhetsz nyugodtan 40-45 ropis bringákat,aztán a helyszínen közlöd,hogy 20at adsz érte.
80%ban odaadják,ha nem is elsőre,de 2-3 alakalommal visszamész,nyakára jársz és ha még megvan akkor igen.
3/4 anonim válasza:
Semmiképpen ne legyen benne teleszkóp, se elől, se hátul. A lehető legegyszerűbb acél vázas (lehetőleg cromo csövekből) biciklit vedd meg, régit, márkás alkatrészekkel. Ki lehet fogni 90 es évekbeli bringákat ennyiért, amiken szinte örök életű shimano dx, stx cuccok vannak.
4/4 anonim válasza:
én most adtam el mind a 3 bringámat, most mindenből pénzt csinálok, mert nyár végén hagyom el az országot, pont tegnap vettem használtan 20000ért egy régi használt favorit országúti kerékpárt egyből lecseréltem a láncot átfűztem a 2 kereket dupla falura estére megvoltam, lenyomtam egy 50km-e próbakört hát határozottan kellemesen csalódtam király kis gép...
Persze én értek hozzá, neked meg kérdezned kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!