Egy vékony kerekű bringa kisebb eséllyel kap defektet, mint a vastagabb kerekűek?
Figyelt kérdés
Vagy ez hülyeség?2014. nov. 23. 22:31
11/15 anonim válasza:
hol lehet ilyen növénnyel találkozni? én keresztül kasul bejártam már Magyarországot, de ilyen királydinnyével, vagy mi a tököm ez, még soha nem találkoztam, akarok egy ilyen defektet már én is :D
12/15 Wadmalac válasza:
Bahh, ezzel a tüskés borzalommal én is találkoztam terepen. Egy hátsó gumin 21 lyuk.
13/15 anonim válasza:
Elsősorban nem a külső szélessége a fontos, sokkal inkább múlik a gumi minőségén és az út-, ill. terepviszonyokon, valamint a nyomáson.
14/15 A kérdező kommentje:
Királydinnye tüskéjével Budapesten is lehet találkozni minden bokor mellett :(
2014. nov. 28. 10:03
15/15 anonim válasza:
Nekem 32-622-es Schwalbe Marathon Plus-al tokon-babon menve se volt defektem 2000km alatt, pedig ez kap mindent. Volt hogy direkt mentem uvegbe, mondvan ha defektet kapnek akkor az lesz a jel, hogy nem er semmit az a + fel kg/kerek. De nem kaptam, igy tovabbra is turom a defektmentesseg brutalis arat, a ket 800grammos kulsot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!