1/7 anonim válasza:
60 ezer forint legésszerűtlenebb elköltése legócskább alkatrészekkel szerelt biciklire. Egy épkézláb villa kerül kb ennyibe. Vagy gyűjtögessél még egyszer ennyit (minimum), vagy használt.
2/7 kovpet válasza:
Mi lenne a felhasználási terület?
3/7 A kérdező kommentje:
80% aszfalt, 20% földút. Teljesen hobbiszerű tekerés, napi max 1-2 óra. Ehhez nem kell minimum 120 ezer forintos bringát vennem :)
2014. szept. 29. 13:16
4/7 kovpet válasza:
Szerintem vállalható, a fenti lightos felhasználásra jó lesz. Külsőt azért cserélnék rajta, hogy legyen valami defektvédelem.
5/7 brazen65 válasza:
"Mi a véleményetek erről a bicikliről?"
Egy nagy rakás lótrágya, de arra amire te akarod használni, arra pont jó, csak erdőben ne durvulj vele, mert a teló/meg minden más is/ az nagyon tréééé!
De komolyan, nem értem miért gyártanak ilyen szarokat, ja persze mert ócsóóóó! :))
6/7 A kérdező kommentje:
"De komolyan, nem értem miért gyártanak ilyen szarokat..."
Előtte írod le te magad is a választ. Alapszintű felhasználásra miért vegyen az ember százezrekért biciklit?
2014. szept. 30. 14:29
7/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokszor ezek az alap felhasználásra szánt bringák még az alap szintre is gyatrák. Sorban szétmennek a csapágyak, a váltók hamar elállítódnak, felnik is gyengék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!