Mi a véleményetek erről a bicikliről? Kezdő vagyok még, és kérlek titeket, hogy csak az írjon választ, aki ért hozzá.
"Teló: RST launch : Törött a merevítésnél , de én így is használtam :D"
Ajándék ragtapasz is jár hozzá, hátha a kedves vevő fejét véletlen átszúrná a teló?
Én ennyiért vettem használtam Specialized P1-et, Marzocchi Drop off villával, a biciklinek még most sincs semmi baja, szóval keresgess még, mert alapból kaki az RST, törötten meg már annyit sem ér.
Viszont a Polar X vázak kezdésnek jók, szóval ha ezt akarod megvenni, akkor jó kis dirtet tudsz belőle kihozni, persze kellene sok új cucc bele.
Pl. itt van ez: [link]
Ennek tényleg csak annyi hibája van, hogy a váz hegesztve lett, de ha kezdő vagy nem hiszem hogy egy idő alatt szétszednéd... :)
Vagy itt van ez:
Igaz, ez 24", de ha esetleg street-re használnád a biciklit amit venni szeretnél, akkor ez nagyon jó lenne (NS suburban váz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!