Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Erről a bicikliről mi a...

Dromedarbalu kérdése:

Erről a bicikliről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó.

[link]

Kezdő vagyok.

2014. júl. 11. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:
2014. júl. 11. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi de ezt már olvastam.
2014. júl. 12. 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Az ilyen legolcsóbb kategóriás biciklikről az a véleményem, hogy nem érdemes megvenni, legalábbis a vásárlónak nem. Továbbá én új biciklit nem vennék 4-500 ezer alatt, mert addig az árszintig jóval kedvezőbb vannak használtan. Pl ez a Trek elég komoly [link] igaz, hogy kétszázezer fölött van, hosszabb távon olcsóbban jössz ki, mintha most vennéd azt a Neuzert, majd aztán egy kicsit jobbat 190-ért és még mindig erőteljesen a belépő kategóriánál járunk.

Ha azért írtad, hogy kezdő vagy, hogy valami komolyabbat szeretnél egy-két szezon után, akkor tőlem megveheted, bár jobban is el lehet költeni 80-90 ezret.

2014. júl. 12. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:

soha nem értem meg, mi ez a kezdő vagyok szöveg?

kezdő vagy, tehát olcsó gagyit kell venned?

150-200ezer között már kapsz értelmesebb belépő kategóriájú kecskét, ami nem attól belépő kategória, mert "kezdőnek" való, hanem attól mert abban az árkategóriában kezdődik a legolcsóbb, de már minőséginek nevezhető kerékpár. Ezek természetesen nem versenyre szánt gépek, de mindenük meg van ahhoz, hogy lehessen velük normálisan edzeni, és alkalomadtán indulhatsz is velük nyugodtan egy egy amatőr versenyen, ha olyanod van...

Ezzel ellentétben, egy ilyen olcsó szar még rendeltetés szerű használat mellett is szétmegy alattad pillanatok alatt, mindig el fog romlani rajta valami, és rengeteg bosszúságot fog okozni. arról nem is beszélve, hogy aki ért hozzá, nem "kezdőnek" fog tartani, hanem egy olyan hülyének, aki megvesz egy biciklit, amire nagy betűkkel rá van írva, hogy luzer...

2014. júl. 12. 16:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Gondoltam amúgy.

2014. júl. 12. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!