Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nem fogják ellopni az új...

Nem fogják ellopni az új bringámat?

Figyelt kérdés

Sajnos van, amikor utcán kell hagynom.

Az adott kerékpártárolóban általában van vélhetőleg drágább bringa is (országúti),de ütött-kopott.

A talán közép árkategóriás U-lakat biztonságos?

2014. szept. 27. 19:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Mármint valószínűleg nem tudják elvágni, de a zár?
2014. szept. 27. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Használj 2 zárat.
2014. szept. 28. 02:59
 3/5 A kérdező kommentje:

U-lakat lenne meg sodronyzár, ami a gyorszáras kereket rögzíti. Elvileg ha a bringát nem tudják elvinni, akkor nem fogják átvágni a sodronyzárat csak a kerékért.

Egyetemista vagyok (bár nem BME vagy ELTE, hanem egy szigetszerű kisebb kampusz), ott lenne lezárva a bringatárolóban. Kifigyelni annyira könnyen azért nem tudják, mikor megyek és jövök, mert az órarendem is hektikus és az is, hogy mikor megyek bicajjal mikor bringával.

Azt azért sejtem, hogy 5-10 perc alatt elviszik, ha akarják.

Inkább az a kérdés, hogy ilyen feltételek mellett akarják-e meg 5-10 percen át mernek-e zárat törögetni és lakatot vagdosni.

2014. szept. 28. 10:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha megnyugtat, én egyszer egy orvosi rendelő előtt fűrészeltem le a saját lakatomat, mert a zárszerkezet kipurcant. Senkit sem érdekelt, hogy mit csinálok.
2014. szept. 28. 13:08
 5/5 anonim válasza:
de ellophatják nekem is ellopták, pedig olyan helyre zártam amire kamera látott 5 méterről...
2014. okt. 6. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!