Hogyan fessem le a bringámat?
Az a helyzet hogy van egy Dirt cangám, és fel szeretném dobni. az egész canga fekete színű. Arra gondoltam hogy pár dolgot (pl kormányt) lefestek zöldre.
Ilyen zöldre gondoltam. : [link]
Szerintetek a bringán melyik részeket fessem le, hogy nagyon jól nézzen ki? És milyen festéket ajánlotok? Le kell előtte csiszolni azt, amit le szeretnék festeni?
Szerintem egész vázat.
1. lépés: Kenegesd be kromofággal addig, amíg le nem jön a festék.
2. lépés: Alapozóval fújd/kend le az egészet.
3. lépés: Első réteg festék. Gondolom fújni fogod.
4. lépés: Második réteg festék. Ezt is fújni kell.
Én autóra való festéket használtam. Szinte bármelyik jó, ami autóra van.
Az elv ugyanaz, mint az első válaszban: régi festék le, alapozás, festés...
Az eredeti kérdésre: szerintem fogjy egy képet a lovadról, töltsd be egy képszerkesztő proggiba és addig változtasd a különböző alkatrészek színeit, amíg olyan nem lesz, amire azt mondod: "Igen, ez az". Aztán a gépeden a valóságban is elvégzed a festést...
Ha itt kérsz választ, akkor valószínűleg mindenki mást mond; az ízlések különbözőek.
Mondjuk ha az egész fekete, akkot pl. átfestheted azokat az alkatrészeidet, amelyek a linkelt képen levő bringán feketék: kormány, nyeregcső, stucni, felnik, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!