Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Segítség! Ellopták a bringámat...

Segítség! Ellopták a bringámat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Rokonhoz jöttem el bringával és a lépcső vas korlátjához lakatoltam tesóméval együtt, úgy hogy tesóm csak az enyémhez lakatolta. Szeretném megtalálni a bicikliket! Rendőrség vagy használtbringás a megoldás vagy valami más? Segítsetek!(szolnoki vagyok)

2012. aug. 19. 01:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jelentsd be a rendőrségen, mást nem nagyon tudsz tenni.
2012. aug. 19. 01:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Rendőrség, ha van róla kép, van különleges ismertető, váz alján szám, akkor az jól jöhet. Bár kb. semmit sem fognak csinálni. Utcán nyitvatartod a szemed, kocsmák előtti bicikliket nézed. Benézhetsz bringáshoz, de valszeg nem adják el. Ha kisebbségiek lopták el akkor ők vagy használják, vagy inkább szétszedik és a vasat adják el.
2012. aug. 19. 02:10
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
bejelentheted ,de kb annyit érsz el hogy felveszik az adatokat azt 2 hónap után kapsz egy papírt ,hogy lezárták az ügyet mert nem találtak semmit , egyik haveromnak is ellopták a bicaját azt ennyi volt kapott egy papírt hogy nem találták meg , szerintem a te bicajod lesz a +1 a rendőrség dokumentumok között , de kb annyit lehet tenni hogy nézelődsz hátha szembejön veled ,vagy valahol ki van kötve , vagy nézegesd még a vaterát, teszvesz, vagy az apródot , de lehet hogy most ellopták és már az autó épp pl:. Pest fele vette az irányt eladásra ,ott meg úgyse keresik. értékes bringák voltak ?
2012. aug. 19. 02:42
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Ne haragudjon a drága főnök úr,mi nem lopunk csak köcsön veszünk.Jövőhétre visszavisszük csak kövés a sögély és nem töllik ilyesmire.szögény családbó származunk.
2012. aug. 19. 07:00
 5/11 A kérdező kommentje:

Lóerő!

Nem értem a válaszod.

2012. aug. 19. 10:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Milyen lakattal voltak lezárva?
2012. aug. 19. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
milyennel, sodronnyal, látatlanba megmondom.
2012. aug. 19. 12:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Egy olyan lakattal ami a bringához volt.
2012. aug. 19. 13:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Hegymászáshoz használható lánccal szabad csak lezárni vagy U lakattal. Minden mással elbír az erővágó. A felxhez áram kell a generátorra meg felébred a környék.
2012. aug. 19. 21:04
 10/11 anonim ***** válasza:
plakátoldki a környéket a gép képével,fészbukra,iwiwre is dobj képet,és ajánlj jutalamat a megtalálónak.
2012. aug. 20. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!