Oútisok! Van értelme csuklószorítót használni? Fájdalom stb
minden jól van beállítva.
csak az olajos 100mm rugóutas első telós + elasztós nyeregcsöves + 45-ös külsőjű 4 baros monti után az országúti nagyon durva.
megszokás kérdése gondolom, de addig is...
mindössze kettő hete oútizok és komolyan játszom a gondolattal hogy lepattanok róla és az első kamion alá lököm a bringát.
gyors? gyors.
kényelmes? rohadtul nem.
és kirázza a tömést a fogamból.
megéri az egész? marhára nem.
inkább akkor vissza a montira trekkingre. lehet nem olyan gyors de legalább nem hullok darabokra mire hazaérek.
Világéletemben montis voltam, pár hónapja van meg az első outim. Az első alkalommal beleszerettem, pár km után megszoktam. Gyors, kényelmes, persze hogy jobban ráz az össztelósnál, de sokkal rosszabbra számítottam.
Mondjuk az sem mindegy, milyen a villa, kormány, gumi hány baron van. 20/F
KÉNYELMES??
ember akkor mi nem egy bolygón élünk.
egy monti után tudod kinek mondjad h kényelmes!
már eleve a testtartás amit az oúti megkövetel már az anatómiailag egy nonszensz.
ha csak ezt nézzük más nem, már ez elég.
kényelmes,
ühüm. és ha rámész egy olyan úthibára amit montin észre se veszel mert kirugózza a teló, oútin meg kirepülsz a nyeregből olyat ráz rajtad, akkor is olyan kényelmesnek találod?
meg akkor is amikor megborulsz egy mikroszkopikus méretű kavics miatt ami épp a kerék alá került? és amit montin szintén csak észre se vennél?
de ha gondolod, irány egy reumatológus szakorvos vagy ortopéd szakorvos és kérdezd meg mi a véleménye az oútis testtartásról. semmi beállítás meg gumi meg semmi egyéb se kell ide, elég csak egy röntgent csinálni hogyan áll az emberi csontváz egy oútin. katasztrófa egy nonszensz egy elmebaj. nem kell nekem elhinni, irány az orvos és hallgasd meg.
ugyanolyan kényelmes, mint egy mtb
ja egyébként már árulom az oútimat. csak a madarat várom aki viszonylag normális áron elviszi. olyan örömmel válok meg ettől a rakás sz**tól mint még soha semmitől.
nem tudom életemben csalódtam -e ekkorát valamiben is.
egy biztos: oútim nekem soha a büdös életben nem lesz többet. inkább előkapom a nagyfater százéves kempingjét. még az is jobb ennél.
ilyen VOLT az oútim (már csak múlt időben, mert én többet fel nem ülök rá):
laza fél milla volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!