Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Megéri Gepida outit venni?

Megéri Gepida outit venni?

Figyelt kérdés
Most van egy csepel vázra épített outim, de sok baj van vele, úgyhogy cserére gondoltam. (nem építettném, hanem boltból venném) Most kb 0ft-nál járok,úgyhogy elkell kezdenem spórolni .
2014. aug. 27. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
vázgeometriát leszámítva nem sok különbség van márka és márka közt, nem azt kell nézni, mi van ráírva a vázra, hanem, hogy mivel van az felszerelve.
2014. aug. 28. 11:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Az enyém egy kalap szar. Nyilván ez az miatt a gyökér miatt van, aki összerakta, de arról inkább ne is beszéljünk,hogy mit tennék azzal az idiótával, ugyanis több hónapos spórólásomba telt míg meg lett az ára, és most kezdhetem újra. Fordítva lett betéve az egész középső agy, fékproblémák, láncproblémák, váltani nem tud, 8-as van benne , ferde a kormány. Gepida az bolti, tehát semmihez nem kellene rajta nyúlni, ezen kívül Aluvázas, szóval 600x könnyebb lenne, mint az én acél vázasom, emellett több sebességes, fékváltókaros, és márkás. Kell ennél több? Szerinted? Mi a véleményed, a véleményemről?
2014. aug. 29. 01:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én véleményem: ha elsősorban a megéri? a kérdés, akkor nem. Sőt, semilyen új 300ezer alatti biciklit nem éri megvenni, mert használtan 100-150ért már olyat vehetsz, amin behugyozol a gyönyörtől. Az árkülönbözettel a kockázatot fizeted meg. Inkább olvasgass utána, nézegess katalógusokat, hirdetéseket, fórumokat. Ha képes voltál megvenni egy Csepelt országútiként, ami ráadásul műszakilag is rossz, akkor még hosszú út áll előtted...
2014. aug. 30. 12:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. Nem én tehetek róla,hogy szar lett, egyszer kipróbáltam és semmit nem érzékeltem.
2014. aug. 30. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Gepida Bandon? Hát ár-érték arányban meg sem közelít egy Meridát! Egy kacat az egész, úgy, ahogy van! Tapasztalatból írom, hobby kerékpárnak is gyenge. Nagy reklám, oszt mögötte semmi. Én szerencsére már darabokban megszabadultam tőle!
2014. szept. 21. 12:32
 6/7 A kérdező kommentje:
És ha csak erre van pénz?
2014. szept. 21. 17:20
 7/7 anonim válasza:
Ilyen belépő kategóriánál mindegy, hogy Gepida, Merida, Cube, Cannondale, stb. Mindegyik Shimano Clarissal van szerelve. A Meridánál kb. +20e az, hogy rá van festve, hogy Merida. Persze ha valakinek megér annyit a sznobsága, tegye. Szerintem azt vedd amelyik tetszik és ha kifogsz egy jó akciót az se baj.
2015. nov. 22. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!