Milyen trekking kerékpárt vegyek?
Az mtb-t akarom lecserélni nkirándulós/túrázó, városi bicajra. Max. 50 - et szánok rá. Használt Gepidát kapnék, de inkább újban gondolkodom.
A Schwinn - Csepelek között nézelődtem. Ugyanannyiba kerül a 21 sebességes és a 3. Mire elég a 3 sebesség? Melyik a jobb az agyváltós vagy a láncváltós?
Mire figyeljek?
Köszönöm a segítséget!
arra jó a három sebesség,hogy városi használatkor kb nem is érdemes váltani,vagyis a ss teljesen jó.
de ha egy szép napon kifogsz egy emelkedőt,vagy el vagy fáradva,akkor tudsz váltani.
de az alap elgondolás szerint csak plusz súly a bicajon a sok fogaskerék városi használatkor.
a helyedben én vennék egy használt outit,lecserélném a kos kormányt és kész a könnyű,villámgyors városi bringa.
Köszönöm, bár nem túl biztató.
Már régóta nézelődtem használtat, de sok volt az átverés. Ezért akarok "szaküzletből" vásárolni. Igaz, pici, vidéki bolt .
Mondjuk az emelkedőt úgyeérte , hogy a Bükkbe is el lehessen indulni vele.
Akkor a Csepel Landrider felejtős ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!