Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Gepida Sirmium 2010-ről...

Gepida Sirmium 2010-ről megéri? És milyenek az alkatrészek rajta?

Figyelt kérdés

[link]

fehér színbe venném meg.

2011. jún. 27. 21:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

[link]

olvasgasd

2011. jún. 27. 21:13
 2/23 Vadmeggy ***** válasza:

A testbikeot felejtsd el az egy vicc, amit ott írnak.

Ez a bicó ebben az árkategóriában nagyon jó. A BB5 fékek iszonyatosan jók, a többi promax meg tektro borzalmakhoz képest, amiket ilyen árkategóriában találsz.

A váltók nem a legjobbak, de teszik a dolgukat.

A teleszkóp egy fos, de 100k körül nem fogsz jobbat találni.. Szerintem nagyon jó választás ez a kerékpár :)

2011. jún. 28. 07:01
 3/23 anonim ***** válasza:
én picit drágállom ezért a felszereltségért, 89-ért jobbat vettem nemrég. (Magellan Crater, szintén BB5-ökkel)
2011. jún. 28. 18:30
 4/23 A kérdező kommentje:
Utolsó! Hol vetted? Nagyon érdekelne! köszi szépen
2011. jún. 28. 19:34
 5/23 A kérdező kommentje:
illetve, hogy mikori? 2009, 2010, 2011?
2011. jún. 28. 19:36
 6/23 anonim ***** válasza:

2009-es, nagyon nehezen találtam 18"-osat és a Petrobike boltban vettem Pesterzsébeten (www.petrobike.hu) 16"-os vázzal még találni sok helyen (pl. canga.hu, telefonban is megerősítették), de nagyobb vázzal nehezen.

Petrobike-nál még bordóban meg talán kékben is volt 20"-os vázzal, 89990-ért.

2011. jún. 29. 00:19
 7/23 anonim ***** válasza:

megint én:

úgy nézem a bordó még mindig megvan:

[link]

egyedül a gumikat cseréltem le slickre, ami rajta volt, azt meg elvitték 6000-ért (párban). Az új gumikat olcsóbban vettem rá, így nyertem is rajta egy picit. Eddig nagyon pöpec, szétszedtem már egyszer csakúgy, a mooblokk is truvativ square le, tehát nem valami noname. Az agyak belül is rendben vannak, a fékek, ha bekopnak (néhány tekerés után), akkor nagyon harapnak. A nyereg kényelmesebb, mint aminek látszik. Úgy terveztem lecserélem, de kevésbé töri fel a seggem, mint az eddigi túranyergem. A Sram hátsó váltó gyors és pontos, emelkedőn felfele is meglepően jól vált. Az első váltóval sincs gond, bár azzal nem is nagyon szokott általában. Telót szokták szidni, de eddig nem tapasztaltam vele semmi negatívumot, sőt, pozitívan csalódtam. Szerintem ennyiért nagyon megéri a gép.

2011. jún. 29. 00:27
 8/23 Vadmeggy ***** válasza:

Ha nem fogsz ki valami akciót, akkor nem fogsz ilyen felszereltséggel bicót olcsobban kapni sehol!

Ráadásul nekem a gepida váz jobban tetszik, mint a magellan, az valahogy olyan összecsapott...

Itt nem az számít, hogy melyik márkát veszed, hanem, hogy neked melyik tetszik jobban, esetleg melyikre van nagyobb akció.

2011. jún. 29. 12:26
 9/23 anonim ***** válasza:

összecsapott? A bordó nekem sem tetszik, azért kutattam a kék után és vettem olyat. ( [link]

Amúgy szerkezetileg sem mondanám, hogy összecsapott, mivel január óta egy ilyen gazdája vagyok, tüzetesebben és közelebbről is meg tudtam nézni. Első benyomás, iszonyat könnyű, ami nem véletlen, mert triplán húzott aluötvözet. Hegesztések szépek, igényesek. A vázba vágott menetek sem nyalódnak. Kíváncsi vagyok, hogy mire alapozod, hogy a váz összecsapott.

Én nem írtam, hogy a Gepida szar, csak épp a telóhoz éppenséggel volt szerencsém (szerencsétlenségem), a hátsó váltó esetén is össze tudom hasonlítani a kettőt (Alivio és Sram X4, mivel mindkettőt használtam és a Sram szerintem precízebb és gyorsabb. A Gepida sajátmárkás agyak gyanítom, hogy igazából Formula agyak, amik legfeljebb a Bike+ Countryval egy szinten emlegethetők. A Kinexről mint kerékpármárkáról még nem hallottam, de gyanítom, hogy a Truvativ ezt is veri. A többi cucc a Magellanon WTB és Bike+ vegyesen, a Gepidán pedig a saját márkanév alatt legyártatott kitudjamik. Akárhogy nézem, a Crater, habár 2009-es és most akcióban annyi amennyi (anno 120000 körül volt), sokkal jobban megéri a pénzét. Az, hogy a váz dizájnja nem tetszik, az egy dolog. Szerkezetileg a váz nagyon ott van és könnyű is. Van egy régi Gepidám is (pont Sirmium), szóval egyáltalán nem akarom leszólni, jól bírta a strapát, csak épp a kettő közül, ha talál a kérdező még 89900-ért árult 2009-es Cratert, akkor az sokkal jobban megéri.

2011. jún. 29. 16:48
 10/23 anonim ***** válasza:

gyakorikérdések autolinker megette a kép linket:

[link]

2011. jún. 29. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!