Magellan se egy rossz gép, sőt...most is Magellanom van, csak annyi baja van, mint a franc, és csak 1 vagy 2 év garancia jár hozzá. a Gepidához meg örök garancia a vázra és 5 év gari a többi alkatrészre. A Mostani Magellanomon elég sok mindent kéne cserélni és most 4 éves. Ezért piszkálja a csőrömet a Gepida 5 év garival (és Avid BB5-tel) meg a Magellan az olcsó árával és az Avid BB5-tel.
2011. jún. 29. 18:03
12/23 anonim válasza:
hm, én 10 év garit kaptam a vázra, az alkatrészekre nem tudom
2011. jún. 29. 19:45
13/23 A kérdező kommentje:
10 év a vázra....az se rossz..de inkább az alkatrészeken levő garancia érdekel. Ke erős konkurencia ez a Magellan.
2011. jún. 29. 20:10
14/23 Vadmeggy válasza:
A váz garanciát ne nézzed, mert az én trek vázamra élettartam garancia van, de már megbántam, hogy 5-10 ezerrel drágábban vettem meg, mint amennyit ért.
Az xc vázak normál használat mellett sosem fognak eltörni/megrepedni... Max a festék kopik gyorsabban.
2011. jún. 29. 21:32
15/23 Loach válasza:
Szia! Ennyiért nem rossz, de most egy CAPRIOLO AGAMA típusú kerékpár 99e ft-ért kelleti magát. Egyszer már belinkeltem, de egy kedves moderátor szerint ez reklám, ezért nem szabad. Ha a google-ban (ez remélem nem számít reklámnak...) rákeresel a "capriolo kerépár akcio"-ra akkor az elsők között dobja ki. Ez a gép ennyiért nagyon jó...habár a váza nem olyan szép, de hát ez már ízlés kérdése...A felszereltsége viszont mindenképpen verhetetlen, legalább is ezért az árért...
2011. júl. 1. 08:44
16/23 anonim válasza:
ez a Capriolo tényleg brutál ennyiért, viszont nekem az írta ki a honlap, hogy az akció lejárt. Ennek hinni kell?
2011. júl. 1. 13:23
17/23 Loach válasza:
hívd fel a boltot...a dátum tegnapi, szal még nem biztos..egy próbát megér.
2011. júl. 1. 14:32
18/23 A kérdező kommentje:
Megnéztem a capriolot kedves válaszoló4 :)
Am én 17 éves vagyok...és ahhoz mérten választok bringát (na meg felszereltséget is)
Nem ugratok max egyik patkáról a másikra...meg elég nagy távokra használnám... (napi 50 km felett is)
Évente kb 1000 km-t tekerek, így jó volna ha 3 évesen nem kéne kereket, hajtókart, váltót és miegymást cserélni.
2011. júl. 1. 14:59
19/23 Vadmeggy válasza:
Hát pedig olyan nincs, hogy megveszel egy bicót és az örök életű lesz. Haverom is összerakott 260 ért egy túra/maraton bicót és hiába van meg 1 éve neki, a deore hajtókart cserélni kell rajta valami komolyabbra, fékpofa féktárcsa csere stb stb.
Én is folyton fejlesztem a Trek 3900D-met mert egy 100 ezer forintos kerékpár még nagyon messze van az igazi jó montitól.
2011. júl. 1. 16:41
20/23 A kérdező kommentje:
Na és az a Magellan kékbe vagy bordóba néz ki joban?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!