Biciklizéstől formás lesz a fenekem?
Figyelt kérdés
Ha minden nap biciklivel járok suliba és emellett esténként biciklizek 20km-t akkor egy idő után formásabb lesz a fenekem? Ha igen mikor látszik változás?2014. aug. 16. 13:49
1/5 anonim válasza:
Nem. Formásodás = izmosodás. Ahhoz pedig nem ad elég terhelést a bicaj. Súlyzós edzés kellene: guggolás, kitörés, stb.
Fogyni lehet a bicajozással, hiszen kalóriát égetsz vele, de kellene mellé étrend is. De ettől még nem lesz jó a feneked, ha alapból nem olyan forma. Izmot is kell növelni, de azt írtam, hogy arra nem elég a bicajozás.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a biciklitől elsősorban a lábad fog változni. Ha fogysz onnan, akkor eleve azt fogod látni, de mivel taposol, izmosodni is fogsz.
Ha kifejezetten fenékre szeretnél változást, akkor arra külön kell edzened, mert itt nem nagyon fog.
3/5 anonim válasza:
nem.
ilyen terv megvalósításhoz guggolnod kell egészen mélyre akkora terheléssel,hogy 8-15 ismétlés menjen csak 4-6 sorozatban.
4/5 Titusztitusz válasza:
Amennyiben nő vagy, úgy valóban formásodhat a hátsód a sok bringázástol, viszont ha hímnemü vagy, úgy már nem igazán...Nem tudom hogy ennek az érdekes kettősségnek mi lehet az oka, de nekem már régi megfigyelésem a jelenség...Látatlanban meg lehet ugyanis azt állapítani szinte mindig egy nőröl, hogy aktív bringás-e, csupán azáltal, hogy ránézünk a hátsójára, viszont férfiak esetében már nem ennyire egyértelmü a helyzet...Érdekes mindez, de ahogy megfigyeltem már az idők folyamán, létezik ez a kettősség vitán felül...
5/5 anonim válasza:
Én nem ezt figyeltem meg. Rengeteg női bringásnak van lapos feneke. Ez alkatfüggő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!